To je síla! Davy fanoušků čekají na osm finalistů v chladném počasí až několik hodin a SuperStar je jen pozdraví, zazpívají jednu skladbu a zmizí! Co říci, SuperStar už jsou zřejmě takové superstar, že pár stovek fanoušků pro ně už tolik neznamená.

Smutné fanynky si neodnesly ani podpis a pořádně je to rozlobilo: "Nečekala jsem, že odjedou tak brzy. Ochranka nás k nim vůbec nepustila. To není fér. Slováci si je na Slovensku užívají a my nic."

Přitom na akci dorazily stovky lidí a doprava na Václavském náměstí a okolí kolabovala. Jenže hřeb večera bohužel nepřišel. Tedy ano, ale trval pouhých 5 minut. Nabízí se tedy říci: Mnoho povyku pro nic.

My jsme celý průběh dlouho očekávané akce sledovali minutu po minutě a máme pro vás i několik videí

18:57 - Nejskalnější fanoušci opouštějí Václavák. Nadšení z přítomnosti SuperStar vystřídalo zklamání z mizivé délky jejího trvání.

18:47 - "Chtěla jsem fotku, nebo aspoň podpis. Nečekala jsem, že odjedou tak brzy. Ochranka nás k nim vůbec nepustila. To není fér. Slováci si je na Slovensku užívají a my nic!" říká smutným hlasem fanynka Nikola.

18:46 - Fanoušci jsou naštvaní a zklamaní zároveň. "Na těchto pět minut jsme tu čekali přes dvě hodiny," bručí fanoušci.

Fotogalerie
4 fotografie

18:45 - A je po všem! Všech osm finalistů, kteří na Václaváku zazpívali, naskákalo do autobusu a odjelo!

18:37 - Doprava v okolí Václaváku kolabuje.

18:34 - Gospelový soubor a finalisti právě spustili Imagine od Johna Lennona. Někteří fanoušci už zpívají taky.

18:31 - Václavák doslova burácí. Finalisté SuperStar právě přišli na jeviště. Fanynky šíleně ječí.

18:30 - Harlem Gospel už je na pódiu připravený. SuperStar stále nikde.

18:28 - Na pódium přišel Ondřej Brzobohatý. Mluví o mírovém projektu, nikdo ho moc neposlouchá.

18:20 - Na pódiu jsou organizátoři mírového pochodu, kterých si ale nikdo vůbec nevšímá. Všichni čekají na Superstary. Ti jsou již připravení v zákulisí. Jejich vystoupení se blíží....

430719:gallery:true:true

18:18 - A je to tady. Finalisti SuperStar dorazili na Václavák. Je docela zima. Honza Bendig dorazil v pořádném kulichu.

Honza Bendig dorazil v pořádném kulichu
Autor: Richard Veselý

18:07 - Více než sedmsethlavý dav po pódiem je čím dál nervóznější. V zákulisí se stále nic neděje. Po SuperStar zatím ani vidu ani slechu...

17:42 - Už je jasné, že na MírPárty na Václaváku přišel dav náctiletých jenom kvůli finalistům. Nic jiného je nezajímá. Čekání na idoly právě teď vystoupení mistra bojových umění, který přerazil 12 prefabrikátů - ytongů

17:39 - "Chodúr, Chodúr," skandují fanoušci jméno největšího favorita. "Nejvíc se těšíme na Bena. Je to úplnej miláček," svěřily s jásotem naší redaktorce dvě fanynky v publiku, které tu čekají už skoro dvě hodiny.

Fotogalerie
4 fotografie

17:19 - Pořadatelé rozdávají letáky s textem Lennonovy písně, aby mohl zpívat opravdu každý.

17:15 - Už nyní je jasné, že se Václavské náměstí promění v jeden velký karaoke bar. Finalisti SuperStar společně s černoským sborem Harlem Gospel Choir zazpívají píseň Imagine od Johna Lennona. Návštěvníci koncertu si s nimi budou moci zazpívat.

17:11 - Fanynky neúnavně skandují 'SuperStar'. Podle reportérky Blesk.cz, která je přímo v místě dění, tu pomalu zavládá podobné davové šílenství, jako minulý týden při autogramiádě, která předcházela premiéře filmu Michael Jackson's This Is It. Více ZDE>>>

17:00 - Superstaristi by měli vystoupit v 18 hodin. Máte proto stále ještě šanci na Václavák vyrazit. Pokud nejste z Prahy, nebo se nemůžete vzdálit od počítače, sledujte dění 'pod koněm' prostřednictvím Blesk.cz

16:52 - Na Václavském náměstí zatím pár stovek lidí. Ale další stále proudí. Prostor pod pódiem zaplňují největší fanynky SuperStar. Ozývá se jejich křik a pištění.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz