Adela se prořekla v rozhovoru pro slovenský sever Čas.sk. My vám ho zde přinášíme v celém znění.

Jak tvou pracovní zaneprázdněnost nese tvůj přítel Peter Modrovský? Není zoufalý z toho, že jsi s ním tak málo?
My jsme spolu každý den a myslím si, že i on je ten typ, který je rád někdy sám a má svůj program. Já to mám stejné. Ale jinak jsme spolu každý den.

Fotogalerie
3 fotografie

A nežárlí na tebe? Šušká se, že ty „zajíčky“ superstáristy tak ráda chytáš okolo ramen, tiskneš je k sobě…. Stále se to spojuje s Tomášem Bezdedou, se kterým jste se dali dohromady během první slovenské SuperStar…
Abych to vysvětlila. Já je chytám často proto, protože se často točí mimo kameru. A v tom momentě já dostávám pokyn z režie, abych je natočila správně. Ale samozřejmě, že člověk chce mít kamarádský přístup, protože je porota většinou kritizuje. Takže mně to přijde dost přirozené. Ale opravdu nejsem v žádném výběrovém řízení. A o tom, že jsem na mladší? Většina mých vztahů byla se staršími muži. Člověk jednou udělá výjimku a už je z toho tradice. Krom toho, když jsem zadaná, jiné muže neřeším. Já jsem takový typ. Takže je obtlapkávám jen tak kamarádsky a mohla bych ji osahat 300 denně a můj vztah by to nezměnilo.

Takže nevěra je u tebe taková, že kdyby se objevila, okamžitě rušíš vztah?
Hmmm. To strašně záleží na okolnostech. Myslím, že kdykoli kdokoli může pochybit. Je to podle mě strašně individuální a je rozdíl nevěra nevěra. Určitě bych to už nechtěla zažít. Ale člověk nikdy neví a život a dlouhodobé vztahy přinášejí různé úskalí, a když se z toho člověk dokáže poučit, tak si myslím, že i ta nevěra se dá nějak přežít.

Normálně bys ji dokázala odpustit?
Říkám, že je to strašně individuální. Když jsou dva lidi spolu například desítky roků, mají spolu děti a stálo by je to rozpad něčeho hodnotného a vzácného, tak si myslím, že by to byla škoda. Kdyby mě podvedl přítel po třech týdnech vztahu, tak je jasné, že s ním nemám co řešit.

A zažila jsi to někdy na vlastní kůži?
A tak… Myslím, že to nemusíme nějak rozebírat (smích).

A k tvému aktuálnímu vztahu s Peterem Modrovským. Vzpomínala jsi, že po dobu trvání Let’s Dance 3 jsi s ním prožila pohádku. Zažíváš tuto pohádku i nadále?
Už je to jiná pohádka s jiným příběhem (úsměv). Ale myslím, že do velké míry žiju nějakou pohádku – mám jeden velmi pěkný a šťastný život, za který jsem velmi vděčná a určitě k tomu přispívá i vztah. Takže je to všechno v pořádku.

Petr je ten typ, že si často neodpustí různé večírky, kde po něm jedou holky a podobně. Nevadí ti, když s ním zrovna v takových momentech nejsi?
Já si myslím, že Peter na večírky moc nechodí. A když, tak má rád mejdany se svými blízkými a to mám ráda i já. Já se nejlíp bavím se svými šesti kamarády. Ty máme s Peterem společné, takže většinou jsme na těch večírcích spolu. A hlavně, vůči Peťovi pociťuju dost výraznou důvěru. Myslím, že on je velmi upřímný a přímý člověk a není ten, který by mě klamal. Člověk může být celý život úplně zbytečně neklidný a může být taky celý život úplně zbytečně klidný. Takže to asi nejde moc řešit.

Jak trávíte společný čas? Máte nějakou společnou úchylku?

Jsme rádi, když můžeme být spolu a nemusíme řešit takové ty standardní záležitosti.

A co děti, plánujete založení rodiny?
Děti jsou věc, která je podle mě natolik vzácná a důležitá, že to musí jednoduše přijít tehdy, když jsou s tím všichni srozuměni a když to tak zkrátka má být. A když se ti lidé znají dlouho a už vědí, co od sebe mohou čekat. A já za delší považuju takový, který trvá déle než pár měsíců.

Máš pocit, že Peter je ten pravý?
(Přemýšlí) Při mnohých zkušenostech jsem zjistila, že člověk míní a osud mění. Takže takto neuvažuju. Raduju se z toho, co je.

Ty jsi sebevědomá a podle mnohých natolik inteligentní žena, že by z tebe mohli mít pocit, že někdy ve vztahu převládá rozum nad citem. Jak je to doopravdy?
Nevím, jak se definuje sebevědomí, ale myslím si, že jsem si vědomá sebe se vším, co k tomu patří, a moje sebevědomí nespočívá v tom, že si myslím, že jsem úžasná. Mám strašně moc pochybností a komplexů. Jen to tak nějak asi nepůsobí. Já se lidem nedivím, že si o mně myslí, že jsem hrozně sebevědomá. Ale zase nepotřebuju nikoho přesvědčovat o opaku. A co se týká nějakého rozumu a citu ve vztahu, tak já jsem ve vztazích velmi emotivní a ten rozum tam někdy velice chybí. Ale nejsem jen taková. Myslím si ale, že čím jsem starší, tak tím se ten rozum a cit dává do harmonie.

Co máš na Petrovi absolutně nejradši?
Že je v pohodě ve všech významech tohoto slova. Nestresuje se, neřeší to, co se píše nebo nepíše v novinách, co se říká, co by se mělo a nemělo. Jednoduše on je takový spokojený a pohodový člověk a myslím si, že potom on sám i takové lidi přitahuje a přitahuje i pozitivní věci.

Tancujete spolu doma?
Ne. Od Let’s Dance jsem vlastně vůbec netančila, takže jsem zvědavá, jak to vlastně dopadne.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz