Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bursík a Jacques: Narodila se jim holka!

Autor: jos - 
19. října 2009
08:41

Poslankyni Kateřině Jacques (39) a bývalému předsedovi zelených Martinu Bursíkovi (50) se v pondělí brzy ráno v pražském Podolí narodila holčička.

Martin Bursík tak má již třetí dceru, první dvě totiž přivedl na svět s bývalou manželkou Ivanou, se kterou se rozvedl v roce 2008. Bursík žil také čtyři roky s moderátorkou Jitkou Obzinovou a poté s právničkou Monikou Arkai (je dcerou Jiřího Dienstbiera).

Také Kateřina Jacques má děti z předešlého vztahu. Z prvního manželství jí radost dělají dcera Nina (15) a syn Sebastian (14).

Jacques se proslavila tím, že své těhotenství pečlivě tajila. Původně nechtěla prozradit ani to, zda čeká holku či kluka. Vždy tvrdila, že je to její osobní věc, která nepatří do veřejného života. Tím se vždy odlišovala například od Petry Paroubkové, která své těhotenství naopak medializuje - čtěte ZDE!

"Paroubkovi a jejich způsob mediální sebeprezentace je něco, co do politiky nepatří. Kdyby se chtěl pan Paroubek věnovat showbyznysu, pak by informace o narození dítěte měly své místo. Tahle estráda je ale nadbytečná," řekla dokonce o Paroubkových nedávno sama Jacques.

"Je to už mé třetí dítě, takže nejdu do žádné neznámé situace. Zatím jsem rodinný a profesní život dokázala velice dobře skloubit," chlubila se Jacques novinářům již dříve, nyní ale žádné podrobnosti podávat nechce.

"Nebudu k tomu podávat žádné informace," řekla k tématu Jitka Svobodová ze sekretariátu pražské porodnice v Podolí a zavěsila.

Zprávu o narození miminka přinesl v pondělí ráno server iDNES.cz.

neptun ( 29. října 2009 18:50 )

Díky skrytým genům po prarodičích a praprarodičích může být Noemi přeci jen inteligentní a kráusná!

bacilek ( 20. října 2009 10:05 )

koho zajímá.že mají spolu dítě?mě osobně ne,my máme jiné starosti,než ti co si nahrabali a lidi,at chcípají,jejich dítko bude mít všechno a co ti druzí,ty jen bídu, tak poč by nás to mělo zajímat!

kolouch11 ( 20. října 2009 08:14 )

Nikdo neměl vědět o těhotenství. Biomasa, potřebovala zvolit do BRUSELU. To by se Biomase krásně žilo v Bruselu, celou mateřskou by si užívala, jen by si stěžovala, kolik má práce. Bursíčka by zaměstnala jako svého poradce. Tak jako Boboš, ta si tam také ohřála svojí rodinku.

gogo ( 20. října 2009 07:18 )

svým bezostyšným chováním zabili stranu, která ve vyspělejších zemích má své důležité poslání. U nás se z ní stala jen strana šašků a posluhů této trapné dvojice...

spoon ( 20. října 2009 06:52 )

takovým dvěma biomasám narodit dítě?!?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa