Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Petra a Jiří Paroubkovi: Čekáme dceru Margaritu! Nebo Elišku?

Petra Paroubková a Jiří Paroubek se těší na miminko!
Petra Paroubková a Jiří Paroubek se těší na miminko!  (Autor: Ladislav Křivan a alb)
Autor: ČTK, pes - 
27. července 2009
11:22

Jméno Margarita vybrali pro své dítě manželé Paroubkovi, kteří narození potomka očekávají letos na podzim. Šéf ČSSD to uvedl v rozhovoru pro Literární noviny.

"Mohu otevřeně říci, že čekáme děvčátko, a myslím, že všechno ukazuje, všechna vyšetření, která Petra absolvovala, že to dobře dopadne a dítě bude zdravé," uvedl Paroubek. Podle něj se jeho žena přiklání ke jménu Margarita, které sám považuje za krásné," řekl Paroubek. "Řecky to znamená kopretina," vzkázala Blesk.cz paní Petra a dodala, že manžel ale preferuje jméno Eliška. Bude to tedy Margarita a nebo Eliška? Prosadí si svou paní Petra? A nebo se ukáže, že doma "poroučí" Paroubek?

Paroubkovi očekávají narození dcery na podzim. Předešlé snahy o potomka jim přerušil neočekávaný potrat.

blbostzabiji ( 30. července 2009 17:51 )

Ano, zradil svoji životní partnerku, proto nebude mít ani Elišku, ani Margaritu, ale Želmíru! Za trest! Dacan jeden nesympatickej!!!!!

blbostzabiji ( 30. července 2009 17:23 )

No, to jo, však to jsou někdyve spojení s příjmením pěkné paskvily. Když už se někdo jmenuje Vomáčka, musí být kapku soudný a nedá dítěti jméno Esmeralda či Chose, jen proto, že stejné jméno má jeho milovaný hrdina z ještě milovanější telenovely či knihy!!!! Ke každému cizímu jménu existuje přijatelný ekvivalent..........chce to jen jen kapku používat hlavinku

blbostzabiji ( 30. července 2009 17:18 )

A krom toho, Margarita je dobrej chlast . Nicméně k Paroubkový jde ta Eliška lépe.

blbostzabiji ( 30. července 2009 17:16 )

Jo.......Nicolas Topolánek......to zní fakt světově . Tyto tupany, kteří (hlavně u kluka, kterému příjmení zůstane do smrti) volí podobné křestní jména, bych preventivně zavírala do blázince, páč to svědčí o jejich značně podlomeném duševním zdraví.

ervin ( 28. července 2009 11:04 )

jak se to jejich dítě bude jmenovat... Mimo jiné to svědčí o duševní úrovni rodičů... Jen mi vadí, že to ještě nenarozené miminko slouží již teď jako reklamní tah k podzimním volbám.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa