„Tuto písničku věnuji Honzovi, svému nejlepšímu kamarádovi, se kterým jsme prožili plno skvělých věcí. Prostě na to nikdy nezapomenu,“ začal ve svém videu Honza. Na tom by nebylo nic až tak zvláštního, ale mladý zpěvák se rozpovídal a trochu se do svých slov zamotal. „Tuto písničku jsem hrával na klavír a zpíval jsem. Všem se to moc líbilo, ale Honzovi asi nejvíc, protože si ji nahrál na mobil a pořád to poslouchal,“ prozradil mladý zpěvák.

Fotbal na Facebooku

A když dostal otázku, jestli spolu vyvedli nějakou ptákovinu, v sále, kde se přímý přenos Česko Slovenské SuperStar odehrával, si diváci začali šeptat a nahlas se smát: „Jedna blbost je například, že když jsem spal u něj doma, tak jsme se fotili. Prostě to byly úplně srandovní fotky, totálně bláznivé,“ šokoval v upoutávce rozpačitým hlasem zmatený semifinalista. V tom momentě se začalo šuškat o Jankově homosexualitě. Slovenský server Čas.sk se ho proto zeptal na rovinu…

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Jak je to mezi tebou a Honzou?
Ježišmarjá, já jsem si to myslel, že to bude takto vypadat. No, v té upoutávce jsem řekl, že náš nejoblíbenější zážitek byl, že jsme se u nich doma fotili a prostě každý  to pochopil úplně jinak a celé se to převrátilo. Ale my jsme se nefotili tak, jak to každý pochopil. Ale tak, že jsme dělali různý kvichty, tak se tomu až doteď smějeme… Už vím, co bude o mně v zítřejších nebo v pondělních novinách, že jsem to, nebo toto. Ale já nejsem.

Abychom nechodili kolem horké kaše – jsi, nebo nejsi homosexuál?
Nejsem homosexuál. Nenávidím to slovo!

Měl jsi teda už přítelkyni?
Chodil jsem s jednou holkou a potom jsme se ale nějak rozešli. Bylo to hlavně kvůli SuperStar. Ona strašně žárlila, nebo tak něco.

Takže za to může SuperStar?
Dá se to tak říct. Já jsem s ní byl strašně málo. Měl jsem toho moc a mrzí mě to. Asi jsem jí zlomil srdce, ale tak už se to nedá vrátit.

A co momentálně? Máš někoho?
Teď jsem svobodný a jsem tu pro vás, děvčata. Miluju vás, holky, a nejsem gay!

Jaké holky se ti líbí?
Já mám strašně rád, když jde holka úplně do všeho. Je zábavná, upřímná, hodná, krásná, štíhlá… A nejvíc mě dostanou dlouhé vlnité vlasy. A nemám rád blondýnky. Teda, mám je rád, ale většinou, když jsem někde nějakou potkal, byla hrozně namyšlená. Ale Dara Rolins a  Adéla Banášová jsou fakt super. Ty mi nevadí.

No a co taková Monika Bagárová? Ta přesně splňuje tvoje kritéria, ne?
To je přesně můj tip. Já jsem to ale už říkal. Nedokázal bych s ní chodit, protože je to moje nejlepší kamarádka.