„Na hezkou ženskou vždycky vsadí a v případě Dary je to sázka na jistotu,“ řekl Blesku člověk z produkce soutěže.

Rolins se pohybuje v showbyznyse od dětství a znají ji stejně dobře oba národy, takže v jejím případě bylo místo v porotě Česko Slovenské SuperStar téměř jasné. „Habera s Rolins dostali nejdříve nějakou jinou nabídku peněz, to se jim nelíbilo a odmítli to. Bylo to téměř stejně jako za Slovenskou SuperStar, ve které porotcovali,“ prozradil Blesku zdroj z produkce s tím, že je logické, že za větší projekt chtějí i více peněz. „Peníze nejsou alfou a omegou mého štěstí, přestože mě baví. Umím si je vychutnat, investovat, rozmnožovat, měsíc co měsíc posílat tam, kde pomáhají, a umím je i rozhazovat,“ vysvětlovala dříve svůj vztah k penězům Dara, která nyní ukázala, že je umí především velmi dobře vydělat.

416552:gallery:true:true

„Jejich dvě jména jsou z poroty pro sledovanost nejdůležitější, takže bylo jasné, že jim přidají. Paľo má jen o něco málo méně než Dara. Jeho honorář se také pohybuje přes jeden milion korun,“ pokračoval dál zdroj. Ten dodal, že Marta Jandová (35) a Ondřej Hejma (58) mohou jen tiše závidět, protože jejich honorář milion nepřesáhne. „Oni dva dostanou zhruba osm set až devět set tisíc korun,“ svěřil člověk z produkce.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

A co na to, že si ji z poroty nejvíce cení, říká Dara Rolins? „Nezlobte se, ale nechci se ke svému honoráři vůbec vyjadřovat. Je to velmi soukromá věc, o které ani nemůžu mluvit,“ řekla Blesku Dara. „Abych řekla pravdu, ani nevím, jestli mám nejvíce. O takových věcech si nepovídáme. Jste více informovaní než já,“ dodala se smíchem zpěvačka. Ta se svým honorářem přiblížila k částce, kterou obdrží nejlépe placení moderátoři Česka a Slovenska Leoš Mareš (33) a Adela Banášová (29). „Oni dva dostanou zhruba stejně – necelé dva miliony. Adela má možná o něco více, ale honorář ani jednoho nepřesáhne dva miliony,“ dodal člověk z produkce.