Po šesti koncertech v České republice se turné přesune na Slovensko. Zpěvák, který už několikrát uvažoval o konci kariéry, na vyprodaném koncertu v Praze zazpívá své osvědčené hity.

Müllera na koncertní šňůře doprovází kapela slovenských muzikantů, kterou tvoří bubeník Juraj Kuchárek, bluesman Erich Boboš Procházka s foukací harmonikou, kytarista Peter Markuljak a baskytarista Braňo Valanaský. V Praze Müller naposledy vystoupil v roce 2005 s hvězdnou sestavou zahraničních muzikantů, ve které figuroval i kytarista Hiram Bullock nebo bývalý bubeník Madonny Omar Hakim.

Syn známého slovenského herce Vlada Müllera počátkem 80. let pracoval jako hudební novinář. S vlastní skupinou Banket vydal například album Bioelektrovízia s hitem Po schodoch. Na začátku 90. let nastartoval velmi úspěšnou sólovou dráhu. Vydal například desky Neuč vtáka lietať, 33, L.S.D., Nočná optika a Koniec sveta. V roce 2000 vyšlo album s texty Michala Horáčka - Richard Müller a hosté a o rok později 01. S americkými muzikanty natočil úspěšný Monogamný vzťah. Jeho zatím poslední album má název 44.