Milá Simono! Zatím jsem se v článcích o Jirkových praktikách nedočetl nic, co by mě pobuřovalo. Každý, kdo není frigidní, ví, že záda patří mezi nejcitlivější erotogenní zony. Každý už někdy slyšel o análním sexu, 60 % párů ho dokonce praktikuje. Neuvěřitelné, že Simčo? Když ty jsi jako prkno, měl Jirka dvě možnosti. Být Ti nevěrný s Agátou, která má análek zřejmě ráda a nebo jít za děv*ama. Vybral si to druhé. Udělal chybu. Měl Tě poslat do pr.ele a užívat si s nenáviděnou sokyní. (ples)

Do vztahu Hudlera a Krainové nevidíme, ale co ty šlapky, proč mluvily. Neměly by snad dodržet tajemství klienta? Nevím jestli jim to stálo za to, aby žvanily. Taková láska a nyní děvky, Hudlere, Hudlere. (jity)

Simona mu mohla imponovat zkušenostmi, ale dá se čekat, že ho to po čase přejde a Simona se mu okouká. Je to mladý kluk a tak je jen přirozené, že ho to táhne spíš k mladým holkám. Simonka je v jeho životě jen jedna z mnoha. (bobina)

Krainová je nezodpovědná slepice. Když si chce užívat s mladými kluky, ať si je zaplatí, jako to udělal Hudler. Je stará, vyžilá, má toho hodně za sebou a tak honí mladíky jako Trumpová. Až jí bude šedesát jako Ivaně, může mít dvacetiletého. Teď by jí mohl stačit čtyřicátník a pořádně ho zaplatit. Jinak se jeví opravdu slaboduchá. Nahání cizince a mladé kluky. Na pořádný vztah nejspíš nemá. (zdepa)

Na tom celém mě jen zaráží to, že měl takovou hezkou ženskou a nestačila mu. Simona je opravdu krásná. Nechápu, co by ještě chtěl víc. Člověk, který miluje, tak si takové praktiky prostě odepře, když je to druhému nepříjemné. Kdybych si měla na to zavolat nějakého prostituta, tak spím jenom s ním, protože můj chlap je ke spoustě věcem taky nepřístupný. Hudler je slaboch a nezaslouží si žádnou důvěru, pokud tohle své přítelkyni provedl. Tváří se jak andílek, ale asi je to pěkný parchant. (lemoninka)

Hudler - namyšlenej fracek, který vydělává na svůj věk moc peněz a evidentně z toho blbne. Pokud má perverzní choutky, musí mu být jasné, že si objednat holky na pokoj a pak se chovat jako dobytek znamená vstoupit otevřenými dveřmi do bulváru. Třeba to tak chtěl. A Simona? Jako Hudler. Mladá s hodně penězma, v podstatě nepoznala normální vztah, v jejím věku se nedivím, že už po nějakým touží. Jak dlouho může bavit chodit po mejdanech, aby nezapadla v zapomnění? (ivanka)

No a co, že si mladý synek užil s prostitutkama a od čeho jsou asi ty slečny placené? A když chtěl anální sex, tak co se ty d***y diví?? Nechápu! (rasl01)

Co se stane teď? Vyvrcholením této akce budou nové dvojice. Krainová-Ručinský a Hudler-Mesárošová. Ta je zvyklá na podobné praktiky už od toho Itala/jak si stěžovala Blesku už dřív/takže ta bude pro Hudlera ideální protějšek. (myskula)

Zamilovaní - Jirka a Simona
Autor: Jiří Rubeš