Peněz má Jiří Hudler jako šlupek. Prostitutky z klubu K5 tvrdí, že si zaplatil nejdražší pokoj a poručil nejlepší šampaňské. Pak se ale choval jako zvíře puštěné z klece.

Zbláznil se Jiří Hudler z rychle získaných milionů? Vše nasvědčuje tomu, že na první pohled milý hoch, život se zlatou kreditní kartou v ruce neustál. To, co mu příroda ubrala na kráse, mu nadělila na talentu. A tak je pravděpodobné, že si vynikající hokejový útočník pomocí dolarů kompenzuje mindráky ze své malé výšky a uhrovitého obličeje.

Kdo má hodně peněz, může si dovolit mnoho věcí. Pak je na něm, aby své choutky ustál, což Hudler nedokázal. Koupil si luxusní společnice a pak se k nim choval jako k podřadným ku*vám ze špinavého přístavu, což se holkám vůbec nelíbilo a se svým zážitkem se svěřily Blesk.cz.

Šokující fotografie:

Fotogalerie
1 fotografie

Hudler je nyní osamocen. Simona Krainová mu utekla a Agáta Hanychová dala na vědomí, že se k němu nevrátí. Pro Hudlera je samota možností, aby se zklidnil a začal přemýšlet o svém chování a dolarovém kontě. Příště může své peníze vložit na charitu. Nebude to mediálně přitažlivé jako perverzní sex s prostitutkami, ale pomůže to dobré věci.

Čtěte také: