Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Útok na Langera: Jsi hrabivý mimozemšťan

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: pet - 
6. srpna 2009
10:00

Exministr obrany, místopředseda ODS a teď i bohužel mimozemšťan! A ke všemu hrabivý! Ivan Langer to ale pěkně schytal. Nazývá ho tak poradce Jiřího Paroubka, Petr Dimun.

A ke svému tvrzení předkládá i důkazy: "Nemohu mlčet k zásadnímu zjištění, ke kterému jsem došel. Na rozdíl od Ivana Langera však předkládám ke svému zásadnímu odhalení důkazy," poslal v e-mailu novinářům šéf sekce PR a marketingu ČSSD.

Načež přiložil koláž dvou obrázků, na nichž je postava legendárního  Ferenga Quarka z kultovního sci-fi seriálu Star Trek a Ivana Langera na včerejší tiskovce - s odstátýma ušima.

Podoba čistě náhodná, nebo dokonce rozdělení při porodu? Těžko říct, každopádně to oběma moc sluší.

Co je jádro sporu mezi těmito politiky? Langer se ve středu obul do Dimunda a označil ho za jednoho z hlavních strůjců italské kauzy z dovolené Mirka Topolánka, kde si po zádech poplácával s lobbisty a i s šéfem ČEZu.

Dimund naoplátku poslal novinářům vtipnou koláž se slovy: "Jak jinak reagovat na neustálá nesmyslná obvinění z úst člověka, který aspiruje na ministra vnitra, než humorem," vysvětluje Dimun, proč si z Langera utahuje.

Kdo jsou to Ferengové?
Ferengové jsou jedna z mimozemských ras z kultovního seriálu Star Trek. Jsou to obchodníci a jejich jediným cílem je nahromadit co nejvíce majetku i za cenu porušení zákonů.

petr11 ( 7. srpna 2009 05:31 )

Díky Langerovi jsem pochopil, co je to vulgarita v politice! A to byl ministrem. Nevím, proč bych měl své děti vychovávat ke slušnosti!!

nasranyobcan ( 6. srpna 2009 22:23 )

vazeny pane Dimune, opravdu ocenuji vas vytribeny humor. Opravdu velice vtipne.........delate si legraci z Langera, ale jste stejny ignorant jako on. Kde berete cas venovat se takovym blbostem?? Radsi nam ukazte jaky jste kadr a pomozte nam z ty stoky marastu ve ktere jsme i diky vam. Radsi pracujte! Hodne pracujte!!! Tady dole je pekna spoust a vase vtipky nam nepomuzou! Vy jste tu pro nas a ne mi pro vas! Nezapominejte na to! Tak husky husky do prace! Zadny flakani! Platime vas tak se snazte! A pokud vam vyzbyde cas a energie, coz si neumim predstavit, zkuste tyto chvilky volna zase venovat praci pro nas tady dole........Jste za to placeny vite? Od nas vsech vite?

hani ( 6. srpna 2009 17:06 )

z NKVD, SMERS a KGB. A taky ministr zdravotnictvi?, obrany? a vnitra!!! Mate bezcenne specialistu. Klassne ZOO na Hrade! A pan Dimun ne musi vubec mluvit z zabijakamy a lupicami. Jenom jsou sam mutant-chameleon - ma barvu sveho vlastnika. Na jihu Afriky ziji makaky, ktere kradou co mohou - jako banda Tupola. Za zabaka z sexy mozkem ne mluvim. Co tam videte vy? Mne moc prekvapila novina od namornikuv. Jsou takovi ze stoji ve fronte do zajeti k somalskym piratum?! Penize primo z nebe!!! Langerum takove ne spadne. One vezmou vse co chci sami. A budou i poslancemi, i ministrami - a napisou pro sebe vse zakony!!!

blamal ( 6. srpna 2009 15:36 )

Nechápu. Politik je snad jenom Langer, ten Dimun je pokud vím členem už několikáté strany - ODA, US, ČSSD - je to tudíž hochštapler bez názoru a bez vzdělání (jak na svého poklonkování ministru Němcovi říkal Paroubkovi? ("To prase bradavičnatý" tuším?) a teď si hraje na mága komunikace socanů. Jak je vidět, zatím mu jde jen koktání, špína a trapnost.A to pozor, Langera vůbec nemusím, ale z těchhle korouhviček typu Dimun se mi chce zvracet, kdykoli je vo nich někde zmínka. Tfujtajksl, póvl jeden!

drobek ( 6. srpna 2009 15:32 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa