Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Numeroskop na červenec

7 pravidel samoopalování
3. července 2009 | 09:58

Chcete vědět, na co se můžete těšit, co vás v tomhle měsíci čeká a nemine? Zajímá vás, co vám slibuje na červenec vaše životní číslo. Lehce si ho spočítáte ze svého data narození.

Vypočítejte si své životní číslo

Například člověk narozený 12. 3. 1980 bude mít životní číslo 6 (1+2+3+1+9+8+0=24=2+4=6).

1

Dá se říci, že nejnáročnější měsíce roku máte už za sebou a nyní se před vámi rozprostírá velmi úrodné pole, které můžete začít obdělávat. Na všechno budete mít dost síly i nadšení, jakmile si něco usmyslíte, nikdo nemá šanci vás přesvědčit o opaku. Možná díky tomu ztratíte i podporu některých svých přátel, kteří vás v dřívějších dobách vždy spolehlivě podrželi a pomohli vám. Jejich přátelství a sympatie neztrácíte, pouze nesdílejí vaše nadšení a čekají, jak si poradíte. Budete se cítit trochu opuštěná, ale dokážete sobě i jim, že jste skutečně jednička.

Budíček!
Autor: Dušan Křístek

2

Jestliže budete trávit dovolenou s partnerem, počítejte s tím, že zažijete nezapomenutelné chvíle – a nemusí to být zrovna u moře. Romantiku zažijete i v Čechách. Jestliže naopak žijete sama a rozhodnete se odjet na dovolenou se svou nejlepší kamarádkou, může se stát, že se vrátíte domů nejenom s ní, ale také s novou láskou, kterou na dovolené potkáte. A možná to bude právě vaše kamarádka, která vás s ní svede dohromady. Každopádně byste měla toto období využít k urovnání sporů ve všech svých vztazích, protože nyní vystoupí do popředí.

3

Veškeré své pracovní povinnosti s lehkým srdcem odsunete do pozadí a budete si chtít jaksepatří užít léto. Pro svou dovolenou si svolte místo, kde to žije, kde budete moci poznat co nejvíce nových lidí a zajímavostí. Jestliže máte partnera, který raději lenoší a moc si s ním nepopovídáte, nechte ho doma, protože byste se unudila a celou dovolenou byste si to vyčítala. Pocítíte velkou potřebu komunikace, budete se chtít s každým podělit o své dojmy, proto rozešlete extrémní množství SMS a e-mailů a samozřejmě budete žhavit mobil. Ideální je vyjet s partou dobrých přátel.

Dokonalá
Autor: Michal Protivanský

4

Fyzicky byste si měla dopřát více péče, zřejmě vás potrápí některé zdravotní problémy. Nejlepším řešením pro letní dovolenou by proto byl lázeňský pobyt, který vašemu tělu významně prospěje. Zdraví je jedinou oblastí, na které byste šetřit neměla. Všude jinde ale raději přitáhněte „kohoutek“ a neutrácejte. Mohou vás zarazit finanční problémy, které vám zkazí náladu. Vaše plány a pracovní úkoly ne a ne se pohnout z místa a narůstající pocity marnosti a sebepochybností vaši vnitřní nejistotu ještě zvýší. Pokud můžete, vyhněte se závažným rozhodnutím nebo změnám.

5

Jestliže jste v předchozím měsíci měla pocit, že se vám nic nedaří, nyní nastane konečně příznivý posun ve vašich plánech i činech. Nic už by vám nemělo stát v cestě, a tak můžete snadněji prosadit své nápady a uspět. A pokud jde o dovolenou, lepší měsíc než právě červenec si nemůžete vybrat – na cestách vás čeká pravé dobrodružství, mnoho milých překvapení, romantika i láska, ale také partnerské hádky a usmiřování. Jediné, co by vás mohlo ohrozit, je sklon k riskování při jízdě za volantem – proto při řízení nepřeceňujte své schopnosti a nehádejte se.

Je vaším životním číslem číslo 3? Pak vás na dovolené vás čeká romantika.
Autor: archiv

6

Možná si z prázdninových dnů odvezete mnohem více než nové dojmy, něžné vzpomínky či případnou novou lásku – zakrátko vás totiž může zaskočit i překvapení, které se zhmotní za devět měsíců v podobě nového přírůstku do rodiny. Tento měsíc totiž maximálně přeje početí, vztahům, harmonii, rodinnému životu, svatbám či stěhování. Taky je možné, že se vaše rodina jednoduše rozroste o nového domácího mazlíčka, který je dárkem pro vaše děti za jejich vysvědčení a který vám převrátí rodinný život vzhůru nohama. Tento měsíc je velmi příznivý i pro kreativní tvorbu.

7

V červenci si možná sáhnete na dno svých sil, a proto budete vyhledávat samotu. Patrně se vám ani nebude chtít odcestovat na dovolenou, a pokud přece jenom pojedete, zjistíte, že ani změna prostředí situaci nezlepší. Také vaše vztahy mohou být napjaté a přinést nečekané situace, které vás vnitřně znejistí. Dopřejte si proto co nejvíce klidu, procházky v přírodě, kde alespoň na chvíli zapomenete na své starosti. Prospějí vám koupele, meditace, dechová cvičení, klidná hudba a aromaterapie. Skvělým tipem pro dovolenou je pobyt v lázních, kde se uvolníte a načerpáte síly.

Hravá
Autor: Michal Protivanský

8

Dovolená nedovolená, vy své dobře zaběhnuté místečko v práci a skvěle rozjetou kariéru nebudete chtít za žádnou cenu opustit. Celé měsíce čekáte na takové příležitosti, jaké se objeví nyní, a proto je nechcete propásnout. Klidně necháte partnera odjet na dovolenou bez vás a budete si libovat, že vás nikdo a nic neruší. Je tu přesto jedna velmi příznivá zpráva – jestliže patříte k těm ženám, které se bez partnera neobejdou, odjeďte s klidným srdcem taky – i na dovolené se vám může podařit udělat skvělý obchod nebo poznat budoucí obchodní spojence.

9

Největší nebezpečí nyní číhá v oblasti vašich vztahů s okolím. Proto pokud někoho nechcete ztratit, raději se s ním zbytečně nedohadujte a vynechte žárlivé scény, zvláště chce-li partner odjet na dovolenou bez vás. Jakékoli šrámy, které by váš vztah v této době utrpěl, by mohly být trvalé a neodvratně by vás od sebe vzdálily. Snažte se případné problémy řešit klidnou cestou, trpělivě a bez plamenných emocí. Totéž platí o vztahu k dětem a také o pracovních vztazích. Po fyzické stránce byste měla více odpočívat, protože energie nebudete mít nazbyt.

Autor: připravily: ANNA BELLA HÝBLOVÁ, mif, lena