Také zjistil, jak se jednotlivá znamení chovají v sexuální oblasti. Statistickou metodou došel k závěrům, které potvrzují, že například skoro 50 procent mužů narozených ve znamení Ryb má dvakrát týdně sex.

BERAN

21.3. - 20.4.

Srdce, plíce, krevní oběh

Ženy: Do čtyřiceti je vaše srdce náchylné k chorobám, pak je naopak silnější. Plíce jsou na stupnici v dobrém průměru.

Muži: Do 60 let musíte dávat na srdce dobrý pozor. Stejně kritická jsou podle statistických šetření data v oblasti onemocnění plic.

Žaludek, střeva, ledviny, játra a žlučník

Ženy: Žaludek a ledviny máte v pohodě. Játra bývají ve stáří při špatném životním stylu ohrožena. Žlučník také občas zlobí. Mezi 20 až 60 lety je rovněž vysoké riziko střevních onemocnění.

Muži: Žaludek je citlivý, ale není tu velké riziko. Také střeva sotva zazlobí. Játra a žlučník pracují dobře, ledviny dokonce výtečně.

Krevní tlak, tuk a cukr

Ženy: Během života se zvyšuje váš krevní tlak. Mezi dvaceti a čtyřiceti je vysoko a kolem šedesátky až na kritické hranici. Tehdy byste si také měla nechat změřit cholesterol. Rovněž míra cukru v krvi by vám mohla ve stáří dělat starosti.

Muži: V mládí i stáří máte vyšší tlak, cholesterol dokonce může být ve středním věku kritický. Mezi 40 a 60 lety byste mohli onemocnět cukrovkou.

Sexualita

Ženy: Žít bez sexu je pro vás nemyslitelné. Patříte v tomto směru mezi nejaktivnější znamení. Sex provozuje 41 % z vás jednou týdně, 32 % dvakrát týdně a 5 % ještě častěji.

Muži: Sex máte rádi často. 36 % z vás ho má dvakrát týdně, 35 % jednou týdně. Astrologie přisuzuje Beranům vášnivost, což se statisticky potvrzuje.


BÝK

21.4. - 21.5.

Srdce, plíce, krevní oběh

Ženy: Vaše srdce bude s lety stále silnější. Skutečně ohrožené je podle statistik pouze v mládí. Plíce jsou do šedesáti silně náchylné k onemocnění.

Muži: Až do stáří je srdce silné, pokud jej kolem čtyřiceti let nepřetěžujete. Plíce patří do dobrého průměru, jen mezi 40 až 60 lety jsou náchylnější k onemocnění.

Žaludek, střeva, ledviny, játra a žlučník

Ženy: Do 40 je váš žaludek silný, od šedesátky se stává problémovým orgánem. Střeva, ledviny, játra a žlučník zůstávají v klidu.

Muži: Do 60 si stěžujete na citlivý žaludek, pak je to o něco lepší. Střeva pracují vzorně. Játra a žlučník v mezích normálu. Ohrožené jsou ale po šedesátce ledviny.

Krevní tlak, tuk a cukr

Ženy: Krevní tlak a cholesterol nešplhají nahoru dramaticky. Střední riziko cukrovky. Velký problém ale čeká ve stáří v podobě chudokrevnosti.

Muži: Během života se můžete chlubit vynikajícím krevním tlakem. Ve stáří se může zvýšit krevní tuk. Ve středním věku vás může překvapit prudký vzestup cukru v krvi.

Sexualita

Ženy: Data ukazují, že se milujete tak často, jak to jen jde. 30 % z vás sex provozuje dvakrát týdně, 16 % víc než dvakrát týdně a 35 % jednou za týden.

Muži: Nijak ženy ve stejném znamení nezahanbují. Přes 40 % má sex jednou týdně, 37 % dvakrát a 13 % dokonce víc než dvakrát.


BLÍŽENCI

22.5. - 21.6.

Srdce, plíce, krevní oběh

Ženy: Do 40 let se v onemocněních srdce nacházíte ve statistické špičce. Také plíce jsou v této době slabší, ale nejsou ještě v červených číslech.

Muži: Mezi 40 a 60 lety jsou srdeční problémy na vysokém stupni rizikovosti, pak se to lepší. Ve středním věku nekuřte, protože to v tuto dobu má špatný vliv nejen na srdce, ale i na plíce.

Žaludek, střeva, ledviny, játra a žlučník

Ženy: Tyto orgány zůstávají relativně zdravé. Naopak rizikové jsou po čtyřicítce ledviny a žaludek.

Muži: Ve stáří trpíte hodně žaludečními potížemi, mezi 20 a 60 lety také střevními onemocněními.Játra, ledviny, žlučník jsou v normě.

Krevní tlak, tuk a cukr

Ženy: Jednou je krevní tlak přímo výstavní, podruhé může závratně stoupat. Cholesterol je statisticky rizikový, ve stáří může přijít i cukrovka.

Muži: Od čtyřiceti nastávají problémy s krevním tlakem. V mládí a stáří se mohou připojit i ty s špatným cholesterolem. Na cukrovku ale můžete podle všech předpokladů zapomenout.

Sexualita

Ženy: Máte to rády pravidelně. Ve statistice vedete kategorii »jednou týdně« se 44 %. Dvakrát týdně má sex 36,1 % a 8,4 % ještě častěji.

Muži: Pro vás je také ideální sex jednou týdně (43 %), dvakrát týdně si ho dopřeje 35 % z vás.


RAK

22.6. - 22.7.

Srdce, plíce, krevní oběh

Ženy: Ve statistickém průřezu máte celoživotní riziko onemocnění plic. K tomu se přidává i tendence k srdečním onemocněním.

Muži: U plic je vše v pořádku, ale úplně jinak je to se srdcem. Kolem čtyřicátého roku hrozí jeho onemocnění. Riziko nepodceňujte!

Žaludek, střeva, ledviny, játra a žlučník

Ženy: V mládí tíhnete k žaludečním a střevním onemocněním. Ledviny si také celý život hlídejte.

Muži: Nejohroženější orgány u vás jsou žaludek a játra. Ve stáří se to ale zlepší. Žlučník funguje skvěle, ale ledviny vám mohou ve stáří dělat starosti.

Krevní tlak, tuk a cukr

Ženy: Mezi 20 a 40 dávejte pozor na výživu. Tak se dá předejít sklonům k diabetu. Krevní tlak a tuk jsou v normě.

Muži: Tuk v krvi a cholesterol nemusíte hlídat, má dobré hodnoty. Pokud jde o cukrovku, jste ve středním poli ohrožení.

Sexualita

Ženy: V posteli je pro vás důležitější kvalita než kvantita. 65 % žen narozených v Raku míní, že sex jednou týdně úplně stačí.

Muži: Skoro 90 % z vás má alespoň jednou týdně sex. Dokonce každý pátý víc než dvakrát!


LEV

23.7. - 22.8.

Srdce, plíce, krevní oběh

Ženy: Statistika ukazuje, že máte jen zřídka problémy se srdcem. Naopak plíce jsou velmi rizikové v období mezi 40 až 60 lety. Ženy-Lvice jsou dokonce na prvním místě mezi znameními.

Muži: Plíce ani srdce vám nečiní vážnější problémy. Od šedesátky se ovšem doporučuje posilovat srdce nějakým lehkým sportem.

Žaludek, střeva, ledviny, játra a žlučník

Ženy: Starosti vám dělají hlavně střeva. Naproti tomu žaludek je extrémně silný.

Muži: Játra, žlučník, ledviny jsou u vás nadprůměrně ohrožené orgány. U žaludku je ale všechno v pořádku.

Krevní tlak, tuk a cukr

Ženy: Krevní tlak máte v nejlepším pořádku. U cholesterolu a krevního tuku očekávejte po čtyřicítce vyšší hodnoty. Také tendence k cukrovce zesílí.

Muži: Ve středním věku bojujete s vysokým krevním tlakem. Tuk je normální, ve střední části pomyslného žebříčku.

Sexualita

Ženy: Vy byste se nejsnadněji ze všech znamení obešly bez sexu. Pro 38,5 % z vás je klid v posteli přímo ideální. Jen 2,6 % se miluje víc jak dvakrát týdně.

Muži: Na rozdíl od Lvic má víc než 50 % z vás sex nejméně jednou týdně.

Jste Lvice? Pak se prý nejsnadněji obejdete bez sexu.
Autor: profimedia.cz

Jste Lvice? Pak se prý nejsnadněji obejdete bez sexu.


PANNA

23.8. - 22.9.

Srdce, plíce, krevní oběh

Ženy: V plicních obtížích jste mezi 20 až 40 lety na vrcholu statistiky. Pak nastává zlepšení. Srdce se ve stáří vyvine ve skutečně silnou pumpu.

Muži: Plíce a srdce jsou relativně zdravé, teprve ve stáří začne srdce zlobit, ale nijak zvlášť silně.

Žaludek, střeva, ledviny, játra a žlučník

Ženy: Máte velké sklony k žaludečním potížím. U jater a ledvin se objeví potíže až ve vyšším stáří.

Muži: Střeva, játra, žlučník a ledviny patří k vašim slabým orgánům. Proto je nutné, abyste zejména mezi 40 a 60 lety vedli zdravý život.

Krevní tlak, tuk a cukr

Ženy: Mezi 40 a 60 vyskakuje tlak nahoru. Ve stáří vám může dělat starosti jak tuk, tak i cukr v krvi.

Muži: U krevního tlaku, cukru a tuku se ukazuje stoupající tendence. Od šedesáti můžete mít velké zdravotní problémy.

Sexualita

Ženy: Vaše potřeba sexu je vysoká. 35 % ho má jednou týdně, 41 % dvakrát. Bez sexu je ale také poměrně vysoké číslo – 20 %.

Muži: 60 % z vás má sex nejméně jednou týdně. Jen 9 % je zdrženlivějších.


VÁHY

23.9. - 23.10.

Srdce, plíce, krevní oběh

Ženy: O plících ani nevíte, ale kolem šedesátého roku hrozí vysoké riziko srdečního onemocnění. Proto se doporučuje klidné zaměstnání.

Muži: Plíce fungují dobře, u srdce existuje riziko, ale ne tak silné jako u žen. Důležitá rada: zůstat aktivní i ve stáří!

Žaludek, střeva, ledviny, játra a žlučník

Ženy: Játra a žaludek jsou podle statistiky ohroženy. Po šedesátce také střeva. Kvůli vyšší kyselosti moči je u vás také riziko dny.

Muži: Ve vyšším věku budou ohrožena vaše střeva a žaludek. Ve středním věku si hlídejte funkci jater. Žlučník a ledviny jsou v normě.

Krevní tlak, tuk a cukr

Ženy: Sklony k vysokému tlaku přicházejí se stářím. Stejně tak cholesterol v krvi. Ale po šedesátce už nehrozí onemocnění cukrovkou.

Muži: Máte už v mládí sklony k vysokému tlaku a tuku v krvi. Muži-Váhy by si měli uvědomit, že jsou jednou z nejrizikovějších skupin, pokud jde o diabetes.

Sexualita

Ženy: Sexualita je pro vás důležitá. 42 % se sexu věnuje dvakrát týdně, 7,5 % ještě častěji. Ovšem 22,5 % žen-Vah se cítí spokojených i s menší frekvencí.

Muži: Pro 16 % z vás není sex důležitý, alespoň podle statistiky. 51 % ale potřebuje sex dvakrát týdně.


ŠTÍR

24.10. - 22.11.

Srdce, plíce, krevní oběh

Ženy: S výjimkou období středního věku nemáte žádné problémy s plícemi. Pokud jde o srdce, patříte celoživotně mezi ohrožené skupiny. Od šedesáti se opravdu hlídejte!

Muži: S plícemi jste na tom podobně jako ženy stejného znamení. Srdce ve stáří naopak posílí.

Žaludek, střeva, ledviny, játra a žlučník

Ženy: Játra, ledviny a střeva jsou zvláště v mládí (mezi 20 a 40 lety) citlivá. Žaludek a žlučník ukazují jen na střední riziko.

Muži: Problémovým orgánem je žlučník – operace je možná na obzoru, je-li vám kolem čtyřiceti. Játra se ozvou poprvé až ve stáří. Žaludek a střeva jsou stabilní.

Krevní tlak, tuk a cukr

Ženy: Krevní tlak se v průběhu života celkem nemění. Také ostatní hodnoty jsou konstantní. Ohrožení cukrovkou se objevuje nejvíc mezi 40. a 60. rokem života.

Muži: Tlak vám nedělá problémy, stejně jako cholesterol. Hlavní potíž bude s cukrem. Po čtyřicítce máte největší »šanci« onemocnět cukrovkou.

Sexualita

Ženy: Jen 2,6 % žen je v posteli aktivních víc než dvakrát týdně. Celé tři čtvrtiny jsou spokojené, když to vyjde jednou nebo dvakrát týdně.

Muži: Jen málo z vás vydrží dlouho bez sexu (6,8 %). Nejraději ho máte jednou (39 %) nebo dvakrát (35,6 %) týdně.


STŘELEC

23.11. - 21.12.

Srdce, plíce, krevní oběh

Ženy: Statistika ukazuje, že vaše plíce pracují po celý život velmi dobře. Také srdce je spolehlivé.

Muži: Vy jste úplně jiný případ. Plíce mají ve statistice červená čísla a mezi ostatními znameními jste na 2. až 4. místě v rizikovosti. Srdce je na tom lépe – je dobře stavěné.

Žaludek, střeva, ledviny, játra a žlučník

Ženy: Ve středním věku vám zřejmě častěji škrundá v žaludku. Měly byste redukovat stres. U střev, ledvin, jater a žlučníku se neukazují žádná zvláštní ohrožení.

Muži: Problémy přicházejí s věkem. Především po šedesátce se střevy a žaludkem. Ostatní orgány pracují normálně.

Krevní tlak, tuk a cukr

Ženy: Střelkyně trpí často nízkým krevním tlakem a hrozí jim také diabetes. Tuk v krvi je neohrožuje.

Muži: Většina Střelců nemá problémy s krevním tlakem ani hodnotami tuku v krvi. Zato po čtyřicítce často onemocní cukrovkou.

Sexualita

Ženy: Sex pro vás nehraje žádnou větší roli. 65,5 % z vás je docela spokojených, když proběhne jednou týdně.

Muži: Také vy sexu holdujete spíše méně než více. Každý pátý by to bez něj vydržel i delší dobu. Přesto 41 % Střelců ho provozuje dvakrát týdně


KOZOROH

22.12. - 20.1.

Srdce, plíce, krevní oběh

Ženy: Statistika ukazuje, že s věkem se u vás zhoršuje funkce plic. Bránit se můžete aktivním způsobem života, což také prospěje vašemu srdci.

Muži: Srdce a plíce nejsou zrovna silnou stránkou Kozorohů. Po šedesátce se zvyšuje riziko, a tak platí to, co bylo řečeno ženám.

Žaludek, střeva, ledviny, játra a žlučník

Ženy: Žaludek, střeva a játra jsou v plné síle. Problémy mohou dělat ledviny, které jsou citlivé především mezi 40 a 60 lety.

Muži: Zažívací orgány a játra jsou v dokonalém stavu. Jen s ledvinami můžete mít potíže počínaje čtyřicátým rokem věku.

Krevní tlak, tuk a cukr

Ženy: Ve vysokém krevním tlaku jste bohužel jedničkou, a to už od mládí. Jste ohroženy i vysokým cholesterolem a ve stáří se k tomu připojuje riziko cukrovky.

Muži: Nijak si se ženami stejného znamení nezadáte. Také vy trpíte vysokým tlakem a cholesterolu máte na rozdávání.

Sexualita

Ženy: Patříte k těm aktivnějším znamením. Přes 87 % z vás sex přivítá nejméně jednou za týden.

Muži: Milujete se v průměru dvakrát za týden, pokud chcete slyšet čísla, pak 52 % dvakrát a častěji skoro 14 %.


VODNÁŘ

21.1. - 20.2.

Srdce, plíce, krevní oběh

Ženy: Vysoké riziko plicního onemocnění! Riziko onemocnění srdce je naopak v průměru.

Muži: Vaše plíce jsou také nad průměrem žebříčku onemocnění, hlavně mezi 40 až 60 lety. Srdce a krevní oběh se s věkem stabilizují.

Žaludek, střeva, ledviny, játra a žlučník

Ženy: Játra, žlučník a ledviny patří statisticky k vašim ohroženým orgánům. Žaludek a střeva vás naopak nezradí.

Muži: V mladším věku hrozí onemocnění žaludku a jater. Žlučník a ledviny jsou v pořádku.

Krevní tlak, tuk a cukr

Ženy: Po čtyřicítce máte sklony ke zvýšenému krevnímu tlaku a také tuky v krvi se množí. Až ve stáří ale na vás číhá cukrovka.

Muži: Také si musíte mezi 40. a 60. rokem dávat pozor na hodnoty cholesterolu. Tlak v té době jde nahoru. Zachrání vás sport a strečinkové techniky.

Sexualita

Ženy: Sex u vás rozhodně nemá dominantní úlohu jako u jiných znamení. 42 % se miluje jednou týdně, a dokonce 30 % nemá vůbec žádný sex.

Muži: Ti naopak jsou nad průměrem ostatních znamení. 30 % má sex jednou týdně, 46 % dvakrát, 10 % ještě častěji.


RYBY

21.2. - 20.3.

Srdce, plíce, krevní oběh

Ženy: Problémy s plícemi jsou do čtyřiceti zanedbatelné, pak se to poněkud zhorší. Také srdce může po šedesátce začít dělat potíže.

Muži: V mládí jste naprosto fit. Potom ale pozor! Od čtyřiceti se množí zdravotní problémy s plícemi i srdcem.

Žaludek, střeva, ledviny, játra a žlučník

Ženy: Od čtyřiceti let vám dělají problémy střeva. Játra a žlučník jsou v závěsu, od 60 let nastanou problémy s žaludkem.

Muži: Střeva a játra mají tendenci zlobit od šedesátky. Od čtyřiceti máte sklony ke žlučovým kamínkům. Ledviny jsou v pořádku.

Krevní tlak, tuk a cukr

Ženy: Zcela průměrné hodnoty krve. Také pokud jde o cukrovku, nacházíte se v průměru ohrožení touto nemocí. Nemusíte si dělat starosti s dietami bez cukru.

Muži: Také nevybočujete z průměrných hodnot ve všech třech zdravotních oblastech a cukrovka se vám celý život vyhýbá. Máte štěstí – koláče můžete jíst v neomezeném množství.

Sexualita

Ženy: Jste velmi nevyhraněné. 33 % z vás se klidně bez sexu obejde. Je zvláštní, že naproti tomu 50 % ho potřebuje nejméně dvakrát týdně!

Muži: Vaše čísla jsou jasná – podle statistiky 46 % z vás se miluje dvakrát týdně, 20 % ještě častěji. Dá se říct, že patříte mezi nejvíce sexuálně založená znamení zvěrokruhu. Gratulujeme!