Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Topolánek hodil Neumannovou přes palubu!

Fotografie
Kateřina Neumannová  (Autor: internal)
Autor: map - 
25. června 2009
05:11

Nejdřív se chtěl za Kateřinu Neumannovou a její Mistrovství světa v lyžování 2009 v severočeském Liberci prát, teď ale dal expremiér Mirek Topolánek od obřích dluhů ruce pryč.

"Pokud lyžařský šampionát v Liberci opravdu skončil mnohamilionovým prodělkem, je to zcela zodpovědnost organizačního výboru v čele s Kateřinou Neumannovou," řekl podle serveru Týden.cz Topolánek. Jeho vláda dala na lyžařský šampionát více než čtvrt miliardy korun, a to přesto, že původně organizátoři chtěli být soběstační.


Kateřina Neumannová Kateřina Neumannová | Barbora Reichová SPORT

Kateřině Neumannové zbyly jen dluhy a oči pro pláč.


"Jakákoli morální či právní zodpovědnost vlády, již jsem řídil, za dodatečné změny v rozpočtu organizace šampionátu či za avizovanou ztrátu nepřichází v úvahu," napsal Topolánek v prohlášení.


Červenec 2008

"Kdo bude chtít šampionát poškodit, bude se muset nejdřív utkat se mnou. Děkuji Kateřině, jak neuvěřitelně komplikovanou situaci zvládla."

Červen 2009

"Pokud šampionát skončil mnohamilionovým prodělkem, je to zcela zodpovědnost organizačního výboru v čele s Kateřinou Neumannovou."


Přesně před rokem přitom s Kateřinou po boku hřímal: "Kdo chce jít proti šampionátu, musí se nejdříve utkat se mnou!" A její dosazení po odvolaném Romanu Kumpoštovi hájil: "Kdybychom nezasáhli, dnes bychom už jen zahlazovali stamilionové dluhy."

Nakonec mu takové dluhy 'nasekala' Neumannová, která zřejmě nejvíc doplatila na pád jeho vlády. Úřednický ministr financí Eduard Janota totiž zůstal k prosbám o zalátání dluhů neoblomný.

gogo ( 25. června 2009 22:57 )

Mouřenín Neumannová vykonala svoji práci a teď může jít ....

gevi ( 25. června 2009 20:30 )

Ten rádobyslovenský příspěvek je na vás více podobný. Jistě byste rád viděl, kdyby někdo takto prznil češtinu, ale rozhodl jste se být vtipný a budiž vám to přáno. Tohleto je na váš obvyklý standard poděkud suché.

1946 ( 25. června 2009 15:50 )

myslel, že mu podrží. nestalo se tak od ní dává ruce pryč.

warumfernet ( 25. června 2009 12:49 )

Súdruh Tupolánek vystrkuje iba cicinu a pojebká i pomalšieho drevokocúra. Pán Parůbek má iba trocha vanu a nenisú sprostý, ako tié somáry a hoveda od modrých vtákou. Ale u nas na Slovensku, by cenu papaláša dostal súdruh rotný Tupolánek. Už len ako vrkočí stále s tou svojí gebeňou - ako sliepka a keď múže, tak letí triskáčom na hokej lebo na lyžovačku do Álp. A tíež vie porubať novinárou lebo na občany vykokotit prostriednik.

mopsamanda ( 25. června 2009 10:22 )

To je mi líto, že jste z toho Liberce, ale nebojte, i nám Pražákům to nakonec seberou. A Kačka se bude dál povalovat ve svým penzionu na Šumavě, v bytě za několi mega v Praze a vozit *** ve své audině. A někteří lidi nebudou mít kvůli její neschopnosti co do huby.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa