Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Poslanec dostal v Plzni přes pusu!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Foto pro Blesk: Svatopluk Šída)
Autor: zb, val - 
23. června 2009
17:01

Tři rány pěstí inkasoval na ulici v centru Plzně poslanec za ODS Vladislav Vilímec. Uštědřil mu je opilec, který údajně chtěl zbít nějakého politika. „Zvláště ta třetí rána do hlavy. Ta se mu povedla,“ prozradil Blesku Vilímec.

Politik se vracel domů v pondělí večer z regionálního sněmu ODS. Na chodníku v Prešovské ulici se na něj vrhl muž kolem padesáti let. „Byl o hlavu větší než já a fyzicky mnohem silnější. Dostal jsem ránu pěstí do hlavy. Držel jsem deštník a nemohl jsem se bránit,“ popsal útok Vilímec.

O chvíli později násilník zaútočil znovu. Tentokrát uštědřil poslanci dvě rány. Jednu do obličeje a druhá zasáhla pravý spánek. „Slovně jsem ho zpacifikoval. Uznal, že proti mně vlastně nic nemá a že chtěl zbýt jen nějakého politika. Na místě jsme se pak dohodli, že policisty volat nebudu,“ dodal Vilímec.

Poslance ošetřili lékaři na pohotovosti a v nemocnici mu vyšetřili hlavu. Politik vyvázl z útoku jen s pohmožděninami.

gogo ( 23. června 2009 21:42 )

Zdravím Tě singhajíčku ! Vidím hochu že mě máš plnou hlavu... Ale tak si to tak neber.. Abych Ti ještě nakonec nezpůsoval nějaké komplexy. To bych opravdu, ale opravdu nechtěl .... Vždyť máš (jak jsi psal) několik vysokých škol a vysoce postavené místo, tak se nezahazuj s nějakým gogem v bulváru. To je Tě nedůstojné, nemyslíš ? Ty máš přece na víc ! Tebe je pro bulvár škoda .. Opravdu. Tady je to jen pro obyčejné lidi ....

derek ( 23. června 2009 19:22 )

jenom 280 poslanců a senátorů a bude nám zase líp ,ale bohužel to ničemu nepomůže. Chtělo by to změnu

siroky11 ( 23. června 2009 18:12 )

proč si politik za ODS nechával vyšetřit hlavu? Co od toho očekával? Kde nic není , ani čert nevezme! Koukám, že plzeňští lékaři nemají co dělat, když se hrabou ve vzduchoprázdnu!

bomel ( 23. června 2009 18:10 )

Redaktor článku by si měl zopakovat elementární českou gramatiku. To je šílená hrubka. Doufám, že se mu to donese, i když sám nečte.

ladicka ( 23. června 2009 18:05 )

Teda za takovouhle chybu by se měl ten, který to psal, hodně stydět!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa