Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sarkozy: Na nahého Topolánka už si nepamatuji!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: rvs, INT - 
20. června 2009
16:48

V sobotu, těsně po skončení summitu EU, pochválil francouzský prezident Sarkozy nového českého premiéra Fischera. "Pan Fischer odvedl velmi dobrou práci," řekl. Naopak o Topolánkovi prohlásil, že už si na něj nepamatuje.

Svým prohlášením vzbudil Sarkozy úsměvy mnoha přítomných. Všichni ostatní si totiž naopak velice jasně vzpomínají na jeho opakovanou kritiku Mirka Topolánka a dřívější spory mezi oběma muži.

Topolánek nezůstal Sarkozymu nic dlužen: "Nikdo nedržel Sarkozyho na uzdě jako já, takže je jeho reakce pochopitelná. Pochvala od Francie za předsednictví není pozitivní signál, ale naopak," řekl Topolánek pro deník Lidové noviny v reakci na výrok francouzského prezidenta.

Topolánka podpořil i bývalý ministr financí Miroslav Kalousek "Že Mirek Topolánek předsedal unii úspěšně, je známo, že to panu Sarkozymu vadilo, je také známo. Protože Sarkozy je přesně ten typ politika, který má představu, že bez něj slunce nevychází a zeměkoule se netočí," prohlásil.

warumfernet ( 21. června 2009 18:16 )

s gulama taky pamatoval. Je to bolševickej rotnej, kterej se dostal nešťastným omylem k funkcím a tím i k šanci to Evropě osladit. A jako bývalý bolševik opravdu nezklamal.

gevi ( 20. června 2009 21:28 )

Vzal jsi mi to z klávesnice.

brebera ( 20. června 2009 21:04 )

Chybí ti v nicku "d"

kuna ( 20. června 2009 19:28 )

Topolanek tasi zbrane v rukavu ma zolika k volbam pujde volit za dva nosi v trenclach bolsevika

evolucius ( 20. června 2009 18:30 )

...tak to byl ten chlápek kterej byl o tři hlavy větší než vy,když jste vedle sebe stáli,...a vy jste vypadal jako staré dítě...pamatujete pane Sarkozy?..!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa