Asi nikdo v českém šoubyznyse si tak okázale nepotrpí na luxus jako Leoš Mareš. Pověst snoba nedávno přiživil kaufem za více jak milion korun.

Moderátor si koupil limitovaný model luxusních švýcarských hodinek Girard Perregaux, které patří mezi nejdražší na světě. Leoš si navíc koupil speciální na zakázku vyrobený strojek s bílým páskem, který posázen desítkami briliantů. Není divu, že Mareš hodinky od té doby téměř nesundá ze své levé ruky.

Velký ohlas hodinky za milion například vzbudily na charitativní akci v jednom z dětských domovů ve Zvíkovském Podhradí, kde Mareš vystupoval. "Bylo to vtipné. Někdo podotkl, že takhle vypadá charita podle Mareše. Dětem nekoupil ani pomeranče a přinesl jenom reklamní trička Novy, sobě pak koupil hodinky za milion," s úsměvem glosuje jeden z Marešových kamarádů.

Fotogalerie
5 fotografií

„Nedávno jsem s Leošem seděl v baru a o těch hodinkách vyprávěl asi hodinu. Vrchol pak byl, když si do ruky, na které má hodinky, vzal svůj mobil a začal vykřikovat, že teď má na ruce a v ruce dva a půl milionu korun,“ popisuje scénu se slavným moderátorem jeden z jeho známých.

Mareš totiž vedle hodinek za milion vlastní mobil, za který zaplatil ještě o půl milionu více. Jedná se totiž o nejdražší model značky Vertu pod názvem Black and white diamonds. „Když jsem se ho ptal, jestli není zbytečný utrácet takové peníze za takové věci, tak mi Leoš řekl, že to vnímá jako investici,“ dodává náš zdroj.

Samotný Mareš své výstřelky komentuje lakonicky: „Hodně pracuju, takže si zasloužím si občas udělat nějakou radost.“

Mareš si svých milionů užívá skutečně plnými doušky. Za šedesát milionů si na pražském Smíchově koupil superluxusní byt, více než deset milionů má cenu jeho automobilový park, kde má například Ferrari, Porsche nebo sportovní Audi R8.