Mareš vystupuje v reklamě moravské firmy, která vyrábí hrnce a pánvičky. Na nich s profesionálním úsměvem v různých pózách předvádí výrobky z titanu. Reklama asi radost udělá nejvíc jeho manželce Monice (30). Je totiž možné, že Mareše záliba v hrncích přitáhne k plotně a něco jí doma uvaří!

Fotogalerie
4 fotografie

"Naše spolupráce s panem Marešem začala v prosinci loňského roku, kdy pro naši společnost moderoval výroční konferenci o titanovém nádobí, kterou společnost pořádala při příležitosti desátého výročí založení naší společnosti," sdělil Blesku.cz spolumajitel firmy Top Moravia Q Petr Vaněček. Teď společnost plánuje sérii předváděcích akcí, kterou bude moderovat právě Leoš Mareš!

Reklamám se Leoš rozhodně nebrání, za tučné honoráře už propagoval oděvy, obuv či LCD televizi. A díky reklamě na hrnce pokračuje i nadále ve svém milionovém tažení. Honorář se totiž údajně opět pohybuje v řádu šesti nul na konci.

Leoš Mareš nezměnil ani po svatbě svůj životní styl. Pokračoval v nákupu drahých nemovitostí i aut. Pokud chce tak žít i nadále, musí se teď ohánět - třeba hrnci a pokličkami.