Když ne k tomu do evropského parlamentu, kde by mohli klidně zasednout i pukavce, tak určitě k úspěchu v tuzemských volbách.

Rána za ranou dopadla na tvář českého kohouta, už ani neuhýbal, jen tak mlčky stál, chladl, naslouchal praskotu skořápek a přemítal, co je na konci téhle uličky hanby.

Každému, kdo se podívá na snímky zboulovaného Paroubka na mítinku na Andělu, musí být jasné, že tenhle klaun rozumí přinejmenším zemědělství a problematice drůbeže určitě líp než kdokoli v Evropě.

Prezident varuje před vajíčkovými nepokoji, politici se brání deštníky proti atentátům a jiní poklekají s růžemi v prstech před vrahy s vejci v rukou. Pan Vajíčko (pamětníci vědí) se obrací v hrobě. Ne, tohle není možné jinde na světě.

A to je zřejmě teprve začátek, protože v politickém kalendáři lze jen těžko najít něco méně podstatného, než jsou volby do evropského parlamentu. Tahle funkce se dává za odměnu, protože se tam horentní platy rozdávají jen za prostou existenci.

Vyzývám proto české slepice, aby neutuchaly ve své snůšce a přeji jim hojné kontrakce. Je třeba nepolevit, zatnout sval a vynést v ošatkách vajíčkovou revoluci do Evropy. Postavme nejlepší vrhače do prvních linií, semkněme se v šiku ve tvaru elipsy, kvokejme, dejme Pana Vajíčka a znak Evropské unie proti sobě! Paroubek? Rath? Tvrdík? To je jen zástřel! Kampak na nás s deštníky!

Vzhůru na Brusel!


Byli jste ve středu na pražském Andělu, kde se strhla vajíčková válka? Máte zajímavé fotografie? Ty nejlepší odměníme! Pošlete je na online@blesk.cz


Co si myslí o vajíčkovém útoku Jiří Paroubek? ZDE se podívejte na VIDEO!