Taneční pár Filip Tůma (30) a Ivana Surovcová (22) se v 6. kole Let´s Dance 3 musel v rozstřelu sklonit před Bartošovou a jejím partnerem, kteří tančili jive.

Odborná porota tentokrát česko-slovenský pár vůbec nešetřila a vytkla mu i několik chyb, ale nakonec se ukázalo, že Ivetku Slovensko miluje. Bartošová a Chren tak jsou už mezi posledními pěti páry.

336408:gallery:true:true

Fotogalerie
9 fotografií

Co řekla porota o Ivetě a Matejovi?

Jozef Bednárik: Ivetce se podařilo ukázat nám svoji novou tvář a stránku. Po tolika kolech jsme nečekali ani nic jiného. Ivetka nám ukázala pěkný radostný, milý jive.

Tatiana Drexler: Mně se zamlouval temperament a radost, s kterým tancujete. Ke konci však nestačily nohy. Bylo to takové poskakování...

Dagmar Hubová: Byla tam stále pokrčená kolena, která by ale při jive měla být dopnutá, ramena byla nahoře. Bylo to ale spontánní, čehož jsme si u vás předtím nikdy nevšimla.

Ján Ďurovčík: Matej - standardně výborný. Ivetka - standardně dobrá, dnes slušná, pozor sem tam na kolena a tvoje klasická chyba - v druhé polovině zapomínáš na držení, ramena máš nahoře...