333943:gallery:true:true

Díky bezpečnostní výbavě a velikosti vozu vše odnesla pouze oděrkami a pohmoždila si krční páteř a už v pondělí stála na molu. „V menším voze bych zemřela,“ dodala.

Nehoda se stala v pátek v půl desáté večer mezi 20. a 30. kilometrem na dálnici na Teplice, když jela v dešti svým BMW X5 k rodičům. Hanka nezvládla vůz při aquaplanningu.

Fotogalerie
4 fotografie

„Vyneslo mě to s autem daleko za krajnici, až k lesíku. Nikdo mě ze silnice nemohl vidět. Sama jsem se z něj celá zkrvavená vyškrábala a mávala o pomoc na projíždějící auta. Dvacet minut nikdo nezastavil, musela jsem si kleknout,“ popsala Blesku. Pak už šlo prý vše rychle. Policie i záchranka přijeli do deseti minut. „Odvezli mě do roudnické nemocnice, dostala jsem kapačky, protože jsem byla v šoku. Ale podepsala jsem reverz,“ svěřila.

Už v pondělí ji Blesk zastihl na předváděcím molu, když představovala novou italskou značku pro mladé. Jen na dobu přehlídky si z krku sundala fixační límec, který nosí kvůli pohmožděné krční páteři. „Jinak mi vcelku nic není. Stále mě pobolívá hlava, ale na to jsem zvyklá, protože trpím migrénami. Ale nemám nic zlomeného, chodit můžu a peníze prostě potřebuju. Už třeba na to, abych si mohla pořídit nové auto. Každopádně zase velké, v menším bych bývala při takové nehodě asi umřela,“ vysvětlila. Módní show má naplánované na celý tento týden.


Vyjádření policie:
„Auto najelo na travnatý svah v těsné blízkosti dálnice a zastavilo se pravým bokem o strom,“ potvrdila ve středu Blesku Soňa Budská ze středočeské policejní správy. Policisté havárii stále ještě vyšetřují a příčinu nehody zatím neznají. Pravděpodobné ale je, že ´silikonová´ modelka si příliš nelámala hlavu s předepsanou rychlostí na dálnici a mokrá vozovka pak udělala své.