Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Svatba v americké divočině: Za svědka šel grizzly Brutus

Obří grizzly jako svědek? Ta svatba musela být hodně veselá a nevěsta musela projevit i kus odvahy.
Obří grizzly jako svědek? Ta svatba musela být hodně veselá a nevěsta musela projevit i kus odvahy.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, so - 
11. května 2009
05:00

Většina milovníků zvířat se doma spokojí s pejskem nebo kočkou, americký dobrodruh Casey Anderson ale sdílí svůj dům s 400kilovým medvědem Brutem.

A když se nedávno Casey ženil s oslnivou herečkou Missi Pyle, huňatý přítel mu šel samozřejmě za svědka.

Casey bydlí na ranči v Montaně. Grizzlyho našel ho před sedmi roky jako malé medvídě v jedné zoologické zahradě a od té doby ho vychovává. Zoo byla tak přecpaná zvířaty a v tak zoufalé finanční situaci, že se ráda Bruta vzdala. Casey a Brutus od té doby neudělají bez sebe ani krok. Medvěd se rád koupe s lidmi v bazénu, často obědvá u jídelního stolu (denně sežere 17 kilogramů masa) a bez odporu jezdí se svým pánem v autě. Spolu natáčejí televizní dokumenty pro přírodovědný televizní kanál National Geographic.

Casey a Brutus: Plácnem si, brácho! Casey a Brutus: Plácnem si, brácho! | profimedia.cz

Casey a Brutus: Plácnem si, brácho!

A co na Bruta říká Caseyho nevěsta, hvězda filmu Karlík a továrna na čokoládu? „Naštěstí na mě nežárlí a skvěle mne přijal do rodiny. No ale na líbánky jsme samozřejmě nemohli. Brutus by nás samotné nepustil a s sebou do civilizace jsme ho vzít nemohli a nechtěli,“ tvrdí herečka.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi