Sportovní moderátorka Jana Adamcová (37) zahání černé myšlenky! Poté, co její manžel režisér Jiří Adamec (61) v pátek v Blesku kritizoval praktiky Novy, se stala pro televizi snadnou kořistí. Stojí však za manželem a vyhazovu se nebojí.

"Obavy nemám, protože já s tím nic neudělám, nic ovlivnit nemohu. Svou práci mám velmi ráda, ale pokud se na Nově v té věci něco semele, určitě z balkonu skákat nebudu," reaguje Adamcová na personální vichr, jehož obětí se již stal kolega ze sportovní redakce Pavel Poulíček (33).

Fotogalerie
3 fotografie

I toho vzal v ochranu režisér Pojišťovny štěstí a desítek přímých přenosů Novy Adamec, když na stránkách Blesku otevřeně promluvil o zákulisí televize. Adamcová by se na počátku května měla vrátit z mateřské a její manžel doufá, že kvůli jeho veřejně prezentovaným názorům nezažije mstu.

Celý rozhovor Blesku s Jiřím Adamcem čtěte ZDE.

"Nad Janou se stále vznášejí otazníky. Vzít ji, či nevzít zpátky? Tahle otázka však straší více lidí. A také k panu Adamcovi se už mohlo leccos donést. Možná i proto si nebral servítky a Novu nešetřil," potvrdil Blesku zdroj ze zpravodajství TV Nova.

'Nova živitelka' si do režisérského bosse Adamce na oplátku za 'prostořekost' v Blesku už také píchla: "Spojování profesních a osobních záležitostí je stejně neprofesionální jako veřejné ostouzení toho, kdo vás velmi dobře živil nebo dokonce stále ještě živí," prohlásila mluvčí Novy Michaela Fričová.