Blesk má exkluzivně vůbec první fotografie, které odhalují, jak se dokáže mladá zpěvačka odvázat.

Své zábrany naprosto opustila na lyžařském výcvikovém kurzu v Mostech u Jablunkova. Rozjížděla to každý večer na párty v tanečním objetí s dívkami a chlapci. Mejdany pak pokračovaly na pokoji do ranních hodin, kde už nechyběl ani alkohol.

Fotogalerie
4 fotografie

"Měli jsme láhve schované v koupelně ve zdi za skříní, aby na něj nepřišli učitelé," prozradil Blesku jeden z účastníků lyžařského výcviku. "Byl jsem v šoku, jak to umí Farna rozjet. Je to ďáblice. Nikdy jsem ji tak odvázanou neviděl," divil se spolužák. "Ve škole a mezi lidmi je totiž úplně jiná. Chová se naprosto nepřirozeně. Neustále se hlídá a pozoruje, jako by ji pořád snímaly kamery," dodal mladík.

"Ano, můžu potvrdit, že jde o fotky ze školního lyžařského výcviku prvních ročníků školy, na které Ewa studuje. Fotky jsou z akce, která byla pod dohledem učitelů," řekla Blesku manažerka Ewy Farné Michaela Kocourová.

Farna stále odmítá, že má kluka. Blesk ale vypátral, že se kolem ní točí největší šoumen ze třídy Adam Wróblewski. Jeho jméno si nechala zpěvačka na 'lyžáku' napsat i na pupek, který na mejdanu také odhalila. "Adam je prostě šoumen se vším všudy a nedivím se, že Farnu tolik přitahuje. Ta je ve skrytu duše taky pořádná divoška, která si na vzornou studentku na veřejnosti jen hraje," dodal spolužák.