Při ní spolu se svým kamarádem narazil do sloupu veřejného osvětlení a jejich auto se roztrhlo na polovinu. Museli jet opravdu velkou rychlostí, protože jejich červená Honda Accord byla rozmetaná na kousky po okolí. Že Hugo tento způsob jízdy opravdu miloval, je jasné z videí, zveřejněných na YouTube.

"Bacha, je tu strašně prachu," upozorňuje Hugo na jednom z nich kamaráda, který řídí 'nadupaný' sporťák Ferrari 612 Scaglietti. Už s céčkem (mercedes třídy C, pozn. red.) mi to ujíždělo jako svině," odpovídá mu řidič auta, ve kterém se tři mladíci řítí po bratislavské Einsteinově ulici. Dva z nich jsou nyní mrtví: Hugo, který jízdu ve Ferrari natáčel, a jeho kamarád Jakub Karas (+22), který v neděli zahynul během převozu do nemocnice.

"Zaráží to do sedadla, jako když startuje letadlo," pokračuje na videu řidič Ferrari. "A kolik to má koní?," ptá se jeden z přítomných. "Pětset osmdesát," odpovídá řidič. "No to je super! To už je jiný hardcore," pochvalují si oba spolujezdci, zatímco ferrari nebezpečně předjíždí jedno auto za druhým.

Hugo Hryc: Poslední slova před smrtí! Čtěte zde.

Predná časť auta, ktoré náraz roztrhol na viac častí, ostala pod stromom pri ceste
Autor: PZ SR