Doplňková hra Sportky, ve které se rozdalo celkem 200 milionů korun, přinesla muži výhru v první polovině září. A pořádně ho překvapila.

„Sázím spíš příležitostně, hlavně když je vysoký jackpot nebo se třeba hraje o auto nebo jiné zajímavé ceny,” řekl muž zástupcům Sazky, kteří s ním dohadovali detaily ohledně převzetí výhry. Přečtěte si také příběh výherce, který se díky Sportce těší na pohádkový důchod.

I když nesází často, svůj první tiket Sportky si podal už před dvaceti lety. „Sázím různě třeba na poště nebo v trafice, tentokrát jsem si ale vsadil na benzínce, když jsem se po cestě zastavoval pro něco k pití,” dává muž tip dalším hráčům, co právě u něho vedlo k výhře.

Poté, co si sázenku koupil, na ni prý zapomněl stejně jako na sledování televizního slosování. „To ale ničemu nevadilo, mám totiž v telefonu aplikaci, kde si tikety pravidelně kontroluji. Je to mnohem jednodušší, než si opisovat čísla z televize, a pak projíždět všechny sloupečky,” svěřuje se výherce.

Právě díky aplikaci se dozvěděl, že vyhrál, a to hned 2 miliony korun. „Nejdřív jsem tomu vůbec nechtěl věřit a musel jsem poprosit partnerku, aby tiket také zkontrolovala, jestli jsem třeba něco nepopletl,” směje se nyní už spokojený výherce a prozrazuje, jak se svými dvěma miliony hodlá naložit.

2 miliony splní cestovatelské sny

„Bydlet kde mám a auto máme také pořád slušné,” zamýšlí se. „S dětmi i partnerkou ale moc rádi cestujeme, zážitky z jiných zemí jsou totiž něco, co vám nikdy nikdo nesebere. Právě proto už brzy vyrazíme do země, kde je spousta národních parků i nádherná příroda - do Jihoafrické republiky,” popisuje na závěr muž.

Také si chcete splnit své sny? Zkuste štěstí v některé z loterií Sazky, vsadit si můžete i pohodlně online ze svého domova. Tiket Sportky například vyplníte jednoduše na tomto odkazu.

18+. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!