DISKUSE K ČLÁNKU

rea07:Mám 4 měsíční štěňátko a neumím si představit, že by prcek spal jinde než se mnou v posteli! Je to takový plyšáček

(22. 02. 2009 21:16)

adisek:Můj pes, labradorský retrívr spí většinou vedle mojí postele, ale jen v zimě, v létě spí ve své boudě...Ale nezakazuji mu spát u mě v postýlce...Většinou sám na postel nejde, ale pokud mu to povolím, lehne si mi k nohoum a spíme spolu v postýlce..Z jedný strany je to asi rozmazlování, al ten pes žije taky jen jednou, tak proč mu nedopřát spaní v posteli s jeho páníčkem???

(22. 02. 2009 19:37)

ivet:Zdravím všechny majitele psů,kteří večer používají povel jdeme spát a pak se závodí v běhu,kdo tam bude dřív(vždy vyhrály naše čivavky,2)jedna nam zemrela ted o vánocích a druhá je nyní hodně špatná,nevíme co bude dál,strašně nám chybí naše večerní i ostatní ritualy,pokud si jeste nekdy pořídíme psa,tak samozřejmě bude zase spávat s náma v posteli,jezdit v autě na předním sedadle,jíst s náma s talířku,okupovat nejlepší místo na sedačce v obýváku...

(22. 02. 2009 12:55)

trineczuozuo1717:Před 6-ti a půl léty jsme pozbyli malého knírače uštknutím zmije, byla zvyklá na hady, protože jsme doma měli hada, brala je jako kamarády, tak byla naučena. Samozřejmě měla svá místa na spaní, ale stejně nejčastěji spala s náma a to především v hlavě. Zvlášť v zimě to mělo svůj účel, protože člověk si myslel, že spí i s čepicí, tak příjemně hřála. Nechtěl jsem už díky tomu žádného psa, abych ho opět učil od základu, protože ani čas na to není..., ale stalo se. Jednou v noci jsem šel na záchod a člověk automaticky prochází známou trasou, aby si nenarušil narušený spánek a v tom na mně v chodbě něco, ale pořádně baflo (štěklo) a JÁ byl hotový (až do rána). Syn přitáhl malou bíglici. Pár dní jsem nesouhlasil s tím, aby jsme měli opět psa a když už, tak jedině knírače, ale postupně jsem si začal zvykat hlavně na ty oči, které opravdu má bígl ty nejsmutnější, ale taky nejzrádnější. Velice nám přirostla k srdci a začala s náma spát a ta byla pravý opak oproti Blackie (knírač), spala především v nohách. Když se někdy stalo, že jsme jí zavřeli ložnici, tak byla schopna nám udělat naschvál a třeba nám i hlavou bila do dvěří až měl člověk strach, že rozbije sklo. V posteli a hlavně k ránu je někdy až "nesnesitelná" svými polohami, ale co by jsme pro naše sluníčko neudělali, TY budeš dolámanej, ale naše Bafka se krásně vyspinká a ráno třeba jít do práce a musíš ji skoro prosit, aby šla ven na ranní venčení. Musím(e) přiznat, že bez naší Bafky si noc nedovedeme už asi představit, protože ONA opravdu je jak naše miminko, o které by se měli rodiče starat, ale to ONA někdy se stará o NÁS. Děkujeme za ní vlastně našim skute čným dětem.

(22. 02. 2009 12:38)

emka:Ať vám takové sluníčko svítí každý den

(27. 02. 2009 21:00)

qwertza:Závidím všem, kteří tu můžou o svých hafouškách psát v přítomném čase. Náš Filípek (malý černý knírač) už je jen minulost, umřel v září 2005, bylo mu 16,5 roku. Přinesli jsme ho jako šestitýdenní štěně a žádná předsevzetí o zákazu pobytu v posteli jsme nedělali, prostě s námi spal od začátku. Bylo to fantastické zahřívadlo a ačkoliv to byl značně temperamentní pes, nikdy nevstal dřív, než my, prostě nechal nás o víkendu spát a ven jsme šli až jsme se všichni dosyta vyhajali. Dokonce jsme ho ve všední den museli budit na venčení, abychom mohli včas odejít do práce. Spinkal zásadně v nohách, což mi vyhovovalo kvůli prostoru - prostě ideální pes do postele. Teď už běhá v psím nebi na zelené louce plné šunkových a nudlových keřů a určitě tam má taky pořádnou postel, jako měl na Zemi u nás.

(20. 02. 2009 23:24)

bastienteddy: To je jako u nás. Před 11 lety jsem tvrdila, pes mi nesmí přes práh, a do postele, no to ani náhodou. O 2 měsíce později jsme si pořídili prvního jorkširáčka a také musel v noci spát na svém. Ve 4 letech jsme o něj tragicky přišli-nikdy na něj nezapomeneme, protože náš první pejsek NICK vše odstartoval. Nyní máme jorkšírky dva...v každé místnosti mají 2 pelíšky, no a v ložnici jeden velký-naši postel. Trošku z nich bordýlek je, no a co, uklidím to, jsou to naše zlatíčka. Vše nám vynahradí svojí oddaností, bezelstností a lumpárnami.....

(20. 02. 2009 22:04)

sznka:.. a ja tomu nikdy neodolam, i kdyz se mi hlave roji naprosto brutalni scenar, jak mu to dneska nedovolim. A pak na mne koukne, hupne ke mne, prilepi se (je to nahacek) a v momente nemam sanci .. proste jsem v pasti. Takze jako vsichni se probouzim na 20 centimetrech a muj 2 kilovy pejsek je roztazeny, s tlamickou u me hlavy a lehce pochrupkavajicii ... co nadelam ...

(20. 02. 2009 19:22)

fenka88:my s přítelem máme fr.bul­dočka,­6měsí­ců,a máme to tak,že večer jdeme každý do svého,my s přítelem do postele a malej jde do pelíšku,ale vždy k ránu k nám přijde a dospává s námi,zatím ještě tolik nechrápe, takže je to příjemný, hřeje mi nohy a ten občasnej prd už nám taky nevadí.

(20. 02. 2009 17:12)

fergusson:Vždy jsme mněli velkého hafíka a ten do lůžka nesměl.Tak trochu jsem se smál těm,které hafan přechytračil.A ejhle!Máme rok fenku francouzského buldočka a Zuzanka může všechno.Zazvoní budík,omyje mně velkým růžovým jazykem a čeká koki...No to jsem tedy dopadl...

(20. 02. 2009 15:32)

almur:Aj u nás sme sa dušovali,už nové šteniatko nebude n i k d y spať v posteli... no takže to trvalo asi 60 min.. aje to marné.. keď k nám príde tak si pospinká,len mu musíme trochu uhnuť ,aby mal dostatok miesta.No slovom je to fakt krásne spriaznenie duší a vzájomná dôvera..

(19. 02. 2009 20:48)

japo: Je to ,jako bych to psala já, přesně moje myšlenky

(19. 02. 2009 16:24)

arven:Souhlaím se všemi pejskaři,kteří sdílejí své lože se svým miláčkem.Já i manžel jsme byli úskostlivě pořádkumilovní až do doby,než jsme si pořídili labradorku.Pes líná to je všem známo a každý s tím musí počítat.Nevadí mi každodenní luxování ani časté povlíkání peřin,protože láska našeho mazlíčka stojí za všechnu tu práci.Zdravím proto všechny postelové povaleče.

(19. 02. 2009 11:57)

nenynka:Hned je mi líp na duši když vidím kolik pejsků spí v posteli, doteď jsem si připadala jako vyvrhel společnosti, protože spím se psem.Často mě napadá , že cokoli člověk chce naučit pejska trva to dlouho, ale že je postel na ležení a polštěř patří pod hlavu , tak to ví do několika vteřin.Mám kolii, chlupatá až běda, ale jsem na to hrdá že spí se mnou a já se za to nestydím, moje Nenynka je moje láska a člen rodiny a může spát kde chce, manželovi taky neřeknu , jdi do boudy i když bych to někdy rada udělala, všem pejskařům velký pozdrav a postelovým pejskům velkou pusu na čumak

(19. 02. 2009 07:39)

tynuska3:Já mam doma dva hafánky, Sárinku a Jeffíčka...Sárinka je Leopardí pes, ale je to ještě 2 měsíční štěňátko a Jeffánek je Francouzký buldoček který má rok a půl...jelikož mam velkou postel a věčně v ní spim sama, tak psim s obouma chlupáčema v pelechu...a nemůžu si stěžovat...Jsou to zlatíčka, které se k člověku přitulí a dají mu najevo jak ho mají rádi a jak jsou šťastní, že mohou být v té posteli s nimi!jsem jedině pro!

(18. 02. 2009 23:28)

kikuse:Máme roční westici Sáru.Musela jsem manžela dlouho ukecávat aby mi pořídil mazlíka.Když jsem byla minulý rok na operaci,tak jsem nakonec Sárinku dostala jako bolestné.Hned jak jsme ji přivezli,byli skoro první manželovi slova"do postele nesmí".Mě to bylo jedno,ale tu kuličku bych brala i v té posteli.Manžel byl zapřísáhlý,i když mu známý říkali,že to jednou přijde a bude s námi spát.Dneska to u nás vypadá tak,že manžel večer "zave­lí",Sá­rinko,­jdeme spát a ta už běží do ložnice.Miluje mého manžela nejvíc z nás.I on,jelikož je celý den v práci,když večer přijede,shání se po Sárince.Takže všem kdo si takto pořídí čtyřnohého mazlíčka a zaritě tvrdí,že do postele nikdy nepůj­de,vzk­azuji:­Když podlehl můj manžel,podlehnete také.

(18. 02. 2009 12:35)

sole:Vzdy jsem byla proti psum v posteli, nechapala jsem , jak nekdo to muze trpet. Vse se zmenilo, kdyz jsme si prinesli domu tu nasi chlupatou kouli se smutnyma ocima. Prvni mesice spala hezky v pelisku, ale pak jsme jeli na dovolenou a tam spala s nami na pokoji..od te doby se snami vali v posteli a nejaky ten chlup mi vubec nevadi.

(18. 02. 2009 10:20)

psimatka:Od 4 let mám nějakého psa. Nejdéle jsem měla pudlíka 17 let a 14 dní. Když zemřel, rychle jsem pořídila novou psí lásku. Už mě odměňuje svou přízní a láskou 3 roky. Všichni mí psi spali se mnou v posteli a nikdy jsem od nich neměla žádnou nemoc. Myslím si, že naopak mám docela imunitu silnější. Ráno musí být velká psí láska - pusinkování a cumlání očí, uší a žvejkání prstů. Pak se ještě chvíli spinká. Chlupy neřeším,mám pudlíka. Někdy se k nám nacpe i kocour mé dcery a tak už je těsno. Ale jsou to mí miláčci a bez nich to prostě nejde. Všechny psí nocležníky a jejich pány zdravím a přeju jim krásné společné chvíle.

(18. 02. 2009 09:24)

janinamamina:Vždycky jsem byla proti psům v posteli. To ovšem pouze do té doby, než si dcera přinesla malé klubíčko - Yorkšírku. Ta samozřejmě smí všechno, spí s námi, jakmile je ospinkaná, nekompromisně zavelí.

(17. 02. 2009 22:03)

erous:naše Blondi s námi v posteli spát MUSÍ jinak neusneme a ona taky ne

(17. 02. 2009 19:26)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy