DISKUSE K ČLÁNKU

jennuska:Ta naše šmudlina u nás v "peří" samozřejmě taky nechybí, říkala jsem si nejdřív, no psa do postele ani náhodou, a když jsme si vloni z útulku vezli tu prďolu, tak už to bylo všechno jinak....spí se mnou, pod peřinou stočená do klubíčka a když se chci otočit, tak ještě znechuceně vzdychá, že jí budím. Ale manželovi nezapomene nikdy vylézt dát blízanou na dobrou noc - bez toho to nejde, pak si ještě pohlídá, jestli se k sobě nehodláme nějak víc tulit a když zjistí, že hodláme, našprajcuje se mezi nás....abychom mazlili hlavně jí....to dá rozum, když si dáme jen pusinu, tak si zaleze pod peřinu, položí si hlavičku na můj kotník a spokojeně spinká Je to horší, než když byla dcera malá, tuhle chlupatou holčičku rozmazlujeme nějak víc

(17. 02. 2009 18:21)

hafblaf:Můj pejsek přijde a třikrát mi přejede packou po ruce, otočím se a cítím jak se přitiskne svýma zádama k mým a navzájem si je vyhříváme. Je to krásný pocit. Vždy tvrdím, že narozdíl od manželky štěká jen po cizích, v posteli hřeje a má stále dobrou náladu.

(17. 02. 2009 17:49)

lyn2:Pes je smečkové zvíře. Přeje si být u pána. V posteli nevnímá (příliš ) peřiny a měkkost, ale přítomnost pána. Pokud by pán spal na palandě, pod stanem, pod širákem,... chtěl by být u něj stejně jako v peřinách.
Mí dva psi spí tam, kde spím já. Jeden z nich těsně u hlavy. Od té doby, co tak spává, mě nebolí hlava. Zastáncům klinické čistoty v bytě a v posteli vřele doporučuji akvárium a terárium.

(17. 02. 2009 15:56)

monique:Já osobně si nedokážu představit, když v posteli pejska nemám. Pro nás je to rovnocenný člen rodiny již 3 roky. Přítel byl nejdříve trochu proti, aby s námi sdílel postel, dovolenou, večeře a všechny běžné věci. I když jsme s přítelem oslavili již 7 výročí, pejska bych za něj v životě nevyměnila. Na rozdíl od lidí, jsou zvířata - psi, nejvěrnější a nejoddanější společníci, kteří lásku nevysávají a nevyužívájí,ale naopak dávají. Ještě že je máme, bez nich by byl život o něco smutnější a prázdnější.

(17. 02. 2009 15:09)

aabbcc:Souhlasím s tímto pěkným názorem.....jsou to nejvěrnější členové...jj přítel taky nesouhlasil, ale kdo by nechal ty němé tváře se smutnými oči za dveřma kňučet.

(17. 02. 2009 15:21)

lucula:mam 2 fr.buldocky a velice radi si lebedi v me vodni posteli. bohuzel s nima spat nemohu nebot ten jeden tak hlasite chrape ze vedle neho by nikdo nikdy usnout nemohl.

(17. 02. 2009 14:55)

petra1:I když mám svoje psy velice ráda,nesouhlasím s polidšťováním pejsků natolik, že bych s nimi musela sdílet postel.Každý má svoje místo v rodině, ale nejsou to lidé!Oba naši psi mají svoje pelíšky a i když jsou ve dne stále s námi,večer už ví kam patří a sami si zalezou do svých postýlek.Nechci se tímto nikoho dotknout,každý má právo na svůj názor.Všem pejskařům zdar!

(17. 02. 2009 14:20)

zirafa:Tak to jsi fakt asi vyjímka! Ale přesně, jak píšeš, je to věc názoru, ale dalo to asi práci, naučit je na pelíšky a zamezit, aby po postele nelezli!

(17. 02. 2009 22:04)

abubu:Můj souhlas .

(06. 03. 2009 21:38)

aabbcc:Že mu to sluší, co v té postýlce...a chlupy v posteli? Neva­dí..­.vylu­xuju­....­.chla­pi taky pelichaj a nikdo si nestěžuje......

(17. 02. 2009 13:35)

batavychi:hezky řečeno
Zde mě i napadá, je to mimo mísu, ale "zakazujete žebrání u stolu". Ano. Tak si sáhněte trochu do svědomí. Když vaříte uždibuje Váš partner/partnerka (manžel, manželka atd.) z pod nože. Ano. Zakazujete mu/ji to? Ne. Tak proč to zakazovat chlupáčovi (jen ho naučte meze, za jakých může žebrat - třeba neštěkat, nekňučet, neskákat, neškrábat atd.).
PS: fungujeto.Náš taky žebrá, a nevadí nám to!!

(17. 02. 2009 19:49)

inflame:Ani nevíte jak vám závidím. Hery se mnou v posteli nespí. Ne proto, že jsem mu to zakázala. možná má špatnou zkušenost. Jako štěně ho někdo vyhodil. Ze začátku se hrozně bál úplně všeho a postel považoval za dobrou schovku. I když zjistil, že už není čeho se bát, tak už se neneučil se mnou spát v posteli. Jedinou výjimku udělal, když jsem byla nemocná. Vždycky si ke mně vyskočil počkal až usnu a já už jen cítila jak seskočil na zem. Když jsem se probrala tak hned přiběhl, zkontroloval, že jsem si vzala léky, skočil do postele a takhle to šlo asi dva - tři dny kdy mi bylo opravdu mizerně. Hned jak mi bylo lépe tak Hery s "péčí" o mě přestal. Teď spí pod mojí postelí a to mu stačí. Občas mě, ale vyloženě provokuje. Když ráno vstanu do práce a jdu se připravovat, tak na to vyhřáté místečko které po mně zbylo a provokativně kouká. Takže pejskaři ahooooooooj a krásné sny i s těm vašim chlupáčům!!!

(17. 02. 2009 13:16)

blanina:Od prvního dne co jsem si přivezla tu starší čubinku spala se mnou v posteli schoulená pod peřinou. Když jsem si přivezla druhou , chvíli s hádali která že tam patří , ale nakonec jedna spí za hlavou druhá pod peřinou. Když tam nejsou je to jako by mi tam něco chybělo. Teď mám 15 měsíčního chlapečka a i přesto spí čubiny stále s náma.
Jako by ho hlídali.

(16. 02. 2009 23:08)

sheila:existujú len dve skupiny ľudí: v prvej sú ľudia ktorí spia so svojim psíkom, v druhej sú tí, ktorí sa k tomu nepriznajú.

(15. 02. 2009 20:05)

travinka:tak teda nevim - nemohu s tebou souhlasit! sveho psa miluji ale do postele mi nesmí!!když vidim u kamaradka jak vypada postel ve ktere spí se psem,samy chlup...a porad ma nejake kožní problemy- ne- muj pes ma dva pelíšky-jeden v kumbale,kde je schovany a v klidu a jedem pod topení v pokojíčku-je jen na nem kde se uvelebí-ale v posteli určitě ne!

(17. 02. 2009 08:09)

delfi:Kvůli tomuto názoru jsem se i zaregistrovala .
Vůbec si neumím představit,že by můj pejsek měl pouze dva pelíšky.Tedy moje jorkšírka .Náš byt je "vystlaný "pol­štář­ky,bu­lánky,­psí boudičkou.Všechny svoje pelíšky pečlivě střídá a kontroluje,zda jsem je důkladně naklepala a urovnala je tak jak ona chce . Také má svojí "špajsku",kterou vždy po návratu z procházky překontroluje.Svůj bulánek má samozřejmě i naší posteli.Hezky uprostřed,aby měla ke každému stejně daleko,ale stejně nejraději si "ustele" na mé hlavě .Omotá se kolem a začne spokojeně chrápat .Podotýkám,že naše postel je čistá,bez jediného chloupku.Jak chovatelé jorkšíráků jistě potvrdí,tito psi nepelichají a při pravidelné údržbě srsti to opravdu nehrozí.
Zase musím přiznat,že kdyby mi někdo řekl před 10-ti lety,že takhle zblbnu kvůli psu,tak bych mu řekla,že je blázen.Jenže,ať chcete nebo ne,je to člen rodiny a stím se nic nenadělá

(17. 02. 2009 14:16)

janinamamina:mluvíte mi z duše

(17. 02. 2009 22:09)

helki:Souhlasím se všemi příspěvky kde spí lidi a psy.Nevím jak vy,na mě to působí blahodárně a uklidňuje mne to.Spím s pes+fena + dvě kočičí holky.Snáší se velmi dobře.Kočky mají polštář a můj krk a psy dolní polovinu.Určitě se mě s nimi spí lépe než s jedním chlapem .Jen ta hárající fenka je trochu problém,ale za tu dobu se nám osvědčili nejmenší dětské punčošky ze sekáče.Všem zodpovědným páníčkům posíláme

(15. 02. 2009 17:33)

klefi:Já osobně jsem pro psi v posteli a rozhodně to není proto že mi je 12,ale mám dva a oba se mnou spí-je to trochu blbší protože naše fena hárá-to si dovedete představit tu špínu.od prvního dne se mnou spí .a její mímo ke mě taky lezlo když se naučilo chodit .!.

(14. 02. 2009 20:16)

maky:Musím se také přidat. Mám fenečku jezevčíka - tříletou. Ale odmalička dává na jevo, že když se ukládáme ke spánku, bude stejně po jejím. Je to takový vykuk, že si vyčíhá, kdy já usnu a pak hupsky do pelíšku k paničce.
Má sice svůj pelíšek přímo u mé postele, ale tam skutečně jen usíná. Nebo spíš dělá že usíná, přinejhorším tam vydrží tak 2-3 hodinky a pak skočí jak závaží do postele na nohy, kde je celou noc a když si panička náhodou jí dovolí sundat aspoň do rohu z nohou, je zle, vrčí a nebo dá zřetelně najevo kdo je tu pánem tím, že ve vzteku jde a někde se počurá. Ale miluji ji, je to mé zlatíčko Peggynka.

(14. 02. 2009 18:39)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy