DISKUSE K ČLÁNKU

rea07:Ten příběh je vážně skvělý! Je úžasné jak jsou zvířátka inteligentní
Je mi líto Vaší fenečky

(16. 03. 2009 21:49)

keeliss:Ano,také můj pes spinká v MOJí posteli,ale jen když ona chce!Já jí to nezakazuji má vlastně prostor po celém bytě,takže klasicky máme doma postelového psa,vlastně o afgánech se říká,že jsou gaučáci.Milují pohyb,hry a různé aktivity,ale ta postel ta jim také sluší.

(15. 03. 2009 11:24)

janatice:A i když pejsek není přímo označován za gaučáka...určitě si každý rád pohoví. Viz. naše zlaťanda..(lovecký, aportovací, vodní....pes), jenže gauč je gauč. Po krásné procházce nikdy nepohrdne.

(20. 04. 2009 13:36)

sole:Nebylo treba zrusit celou diskusi...stacilo by, kdyby jste tam obcas nakoukli a vymazali nevhodne prispevky...

(13. 03. 2009 16:18)

sole:Zmizela diskuse jak se dozvim pokracovani dilu boxer?

(13. 03. 2009 16:16)

petra1:Další díl seriálu na pokračování:
Taky jsme měli zrzavého ko*** Macka.Když jsme řekli Aidě "chyť Macka!",okamžitě se za ním rozběhla a prohnala ho, přestože jinak spolu spávali v pelíšku. I když byl pes v nedohlednu,stačilo říct před kocourem " chyť Macka!" a Macek hned nabral dráhu!No a naše hafuša hrozně ráda jezdila autem.Asi na to byla zvyklá z dřívějška.Stačilo, když před sousedním domem zastavilo auto,řidička vystoupila a šla dovnitř,ale nechala od auta otevřené dveře. Přestože na sousedním sedadle seděl její manžel,naší Aidě to vůbec nevadilo.Náhodou se ocitla venku a už seděla za volantem.A vůbec se nechtěla hnout!Pán se smál a já jsem ji musela z toho auta vytáhnout,protože jinak by tam byla asi doteď.
A když jsme se přestěhovali do nového domu,nechávali jsme ji v době, kdy jsme byli v práci, v garáži a možností výběhu do zahrady.Začala demolice!Do dveří, které spojovaly dům a garáž,udělala díru, omítku oškrábala až na cihly a z dveří do zahrady štípala laťky. Nakonec jsme zjistili, že stačí, když ji necháme v obýváku a byl klid.Prostě to byl bytový pes a hotovo!Pak už nic nezničila a byla vzorňas.
Dožila se 12 let.

Pokračování příště.

(13. 03. 2009 16:23)

sole:To mi spadl kamen ze srdce uf.., uz jsem se bala, ze prijdu o zajimave cteni

(13. 03. 2009 16:28)

ajinka22:Moje dve kavalírky take spí v posteli, bez nich bych neusnula, přitulí se a jak krásně se usíná.

(10. 03. 2009 13:11)

janabroza: Naše malá čivavěnka ZUZKA si spaní v posteli doslova hlídá a vždy čeká navečer u dveří do ložnice, aby se náhodou neopozdila. Pelíšek není ono, jako ležet u nás. Je to strašlivý mazílek

(08. 03. 2009 17:12)

zokejka18:Určitě ano můj pejsek ptbulek fenečka spí jenom v postýlce je to moje zlatíško

(05. 03. 2009 16:04)

tereza86:No jasne ze s nama nekdy spi v posteli a kdyz chce ,je v pelisku. S jeden a pul kilovym jorksirem se do postele krasne vejdem, takze nevidim problem, je to spis jako kdyz spite plysakem

(05. 03. 2009 11:38)

aknurev:Pes v posteli nemá co dělat! ALE, ta naše A'jinka je zřejmě zakletá princezna a ta přece nemůže spát někde na zemi, že? Takže ruším veškerá hloupá předsevzetí!

(03. 03. 2009 17:19)

valmonth:Dobrý den všem, neví proč, ale chtěl jsem vložit fotku svého psa a objevila se jako vložená 2x, mohl by mi někdo poradit jak jednu z nich odstranit, děkuji moc.

(02. 03. 2009 15:58)

papi:Máme doma 5papilonků a spinkaj snámi všichni v postýlce,sice můsíme 2x týdně převlékat,ale jsou součásti naší rodiny a mi jsme si na to zvykly.Nikdy bych je nenechala někde na zemi,nedejbože někde na chodbě,Ty jejich pohledy a láska stojí za to uskromění

(25. 02. 2009 21:12)

japo:

(25. 02. 2009 16:21)

sabinanataly:Dobrý večer ,chci se zeptat ,zda-li je možné fotku mého psa odebrat a vložit tam jinou??? A do kdy se můžou psi přihlašovat předem děkuji za odpověď. Sabina

(24. 02. 2009 20:51)

amazonka:Jsou jí 3 měsíce, má 12 kilo, a už se umí vecpat do postele. V noci s námi nespí v posteli, protože je ještě moc divoká a neohrabaná - skáče nám po hlavě, kouše, škrábe a chce si hrát, takže je ve svém pelíšku. Ale ráno a během dne to má dovolené, zkrátka takový kompromis, takže třebas po obědě s námi podřimuje. Je to holt členka smečky, a patří k nám. I když je to veliký hlídací pes k domu, chtěla jsem společnici, co bude stále se mnou a u mě, v bytě, ne někde v kotci. A když potřebuje ven, má na to celou 2000m2 zahrádku )

(24. 02. 2009 12:05)

ivorulisek:Náš malý hladkosrstý pinč Viki s náma spal v posteli do té doby,dokud se nenaučil z ní skákat dolů a vyskočit na křeslo.Když byl malé štěně,tak potřeboval cítit teplo jako od maminky,proto se k nám neustále tulil.Když dorostl do věku 6 měsíců,sám si vyhranil křeslo a je to jeho prostor,který neopustí při denním ani nočním spánku.Proto je moje rada pro majitele štěňátek jen jedna --vydržet!

(24. 02. 2009 02:14)

zuziex:dříve jsem nechápala jak naši spí s naším novofundlanďanem v postel, neustále písek, chlupy..i. Když jsem si pořídila svého boxera - nechtěla jsem aby žebral o jídlo a aby spal v posteli. Je to tak že nežebrá, ale spí v posteli od té doby co do ní samostatně vylezl. Byla jsem měkká a tak jsem ho "nevyhodila". Nestačí nám ani dvoulůžko, protože jeho polohy zaberou mnoho a nebo je na mně tak nelepený že není možné se otočit. Jeho spících 3Okg na nohou je zátěž na záda. Ale jak už mnoho z vás napsalo co bychom pro své miláčky neudělali, protože oni nám tak vrací jako nikdo a nic!!! Po ranním venčení a snídani na mě kouká jak jdu do práce vydělávat na granule a ňamky. Máme skoro každý týden čistý pelíšek, kdo tak často jinak převléká?? Krásně hřeje, chrápe, a má plíživé větříky..Polštáře ná ve všech pelíškách i v autě.. Dobrou vám všem

(23. 02. 2009 22:26)

nimako:pes potřebuje vědět, že je součástí smečky kdo ví jistě pochopí, takže naše 3měsíční fenečka spí jedině snámi. a má to i své výhody ohledně venčení. Ale chápu i ty, kteří by si psa do postele nevzali.Z prvu jsem taky byla proti ale ted jsem ráda, že spí s náma.

(23. 02. 2009 15:15)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy