DISKUSE K ČLÁNKU

endi:...ako šteniatko bol pekne naučený spinkať vo svojej posteli(má ich 2),ale ako ročného sme ho naučili s Kikou-dcéra vyskakovať na posteľ a tak sa naučil s nami spávať v posteli.Zo začiatku sme sa báli,že ho priľahneme,ale on sa naučil a pochopil,že je to naše teritorium a on musí ustúpiť.Teraz spíme všetci spokojne a v pohode sa vyspíme.Už si bez neho neviem predstaviť noc.

(14. 02. 2009 16:52)

alenica:Nas Maxicek-maltezacek ma svuj krasny pelisek,ale nejradeji spi v posteli.Je trosku falesny,protoze kdyz jsou doma dcery tak spi s nima,ale kdyz je doma jenom panicka tak je mu dobra.Rano me nenecha vyspat a nutne potrebuje jit ven uz v 7hodin rano,ale kdyz jsou doma dcery vydrzi spat klidanko i do 11h.Je to zkratka takova mala potvurka,ktera dela jak ji to zrovna vyhovuje.Po obede si jde i do postele schrupnout a na ovcim merinu ho tam neni ani videt je zkratka jako clovek a nic s tim nenadelame kdyz jsme ho to naucili

(14. 02. 2009 14:55)

luci88:Je super, že existuje tolik lidiček, co taky tak moc milujou pejsky-jako já a můj manžel Jsme majiteli báejčného dvouletého havanského psíka Filípka (je také v soutěži Blesku-nejroztomilejší) a je to naše zlatíčko, ketré s námi samozřejmě každou noc spinká. Je tedy pravda, že na manžela trošku žárlí a snaží se mu vysvětlit, že já jsem prostě jeho holka Ale manžel většinou vyhraje Jinak je báječné, jak jsou většinou pejsci "vyčůraní" a brzy zjistí, že v posteli je to prostě lepší než na zemi Jsou to prostě zlatíčka a tak by to mělo být!!!!!

(13. 02. 2009 23:02)

nikol13nikol:Měla jsem dva pejsky,bohužel už odešli do psího nebíčka /13 a 15 let/.Postel si jak pejsek Cid tak i mladší fenka Jessie rozhodně vzít nenechali.Fenka spala v nohách nejraději přímo na nich,takže jejích 10 kg při mém obracení bylo dost znát.Cid ten si zase lebedil u zad a řeknu vám opravdu to bylo příjemné.Hřál a šla z něj energie. Teď mám dvouletou fenku Berušku.První den doma spala mimo,ale druhý den už byla v posteli.Usíná se mnou,pak si to rozmyslí a přesune se na volnou půlku.Později odejde jinam.Jakmile v noci opustím lože mohu čekat,že při svém návratu má fenka filuta se fofrem přestěhuje na mou půlku a čeká jak se budu tvářit. Je to prostě její rituál

(13. 02. 2009 21:12)

zirafa:Baruška mi připomíná mýho Bertíka: odestelu, jdu do koupelny a když se vrátím, Bertík zaujímá strategické místo přímo uprostřed postele. Na moje výzvy Bertíku, běž na stranu, co tam děláš, předstírá naprostou ztrátu sluchu, ani se na mě nepodívá. Když do něho hučím dál, aniž zvedne hlavu, hodí po mě jedním okem a dál dělá, že nevnímá. Nakonec ho musím odstrčit, abych ukořistila kousek místa, kde bych mohla hlavu složit...

(13. 02. 2009 21:26)

kajka:Když si pořizuji psa je to jako když se rozhodnu mít dítě, musím se o něj s láskou starat, musím se chovat zodpovědně.Dítě vyroste a postará se samo o sebe pes nikdy, je to dítě po celý svůj život, čím více se mu věnujeme tím více se nám odmění, je to kamarád, který nikdy nezradí, stojí při nás v dobrém i ve zlém, život by za nás položil, vítá nás i když byl 8hodin sám doma a my přišli naštvaní z práce on nám to nezazlívá, neječí po nás kde mám rohlíky, pokud je zapomeneme cestou z práce koupit a spokojí se s vlídným slovem, pohlazením a procházkou, bere nás takové jací jsme nehledí na naši postavu ani povahu, tak proč bychom mu po jeho krátký život nedopřáli spát s námi v posteli.To že je pes neznamená, že jeho místo je v koutě ve tmě v předsíni nebo u boudy na mraze!Pokud my budeme důvěřovat jemu a podělíme se s ním o radosti a dobře se o něj postaráme on nám tohle vše 1000cerekrát oplatí.

(13. 02. 2009 18:28)

japo:

(13. 02. 2009 18:30)

pekape:naprosto s tím souhlasím

(14. 02. 2009 10:47)

aneetka:užasný nazor a naprosto souhlasím...mám pětiletého "pražského krysaříčka",a život s ním je nádhera.Spát bez něj a to kdekol, je pro mne nepřed­stavi­telné­....Bl­ízkost tohoto malého tvorečka,jeho láska a věrnost je nepře­kona­telná­....Tak­že jen vřele doporučuji všem pejskařům....

(19. 02. 2009 13:31)

pivec:Máme 9 pražských krysaříků a bílého boxera, všichni s námi spí v posteli. Máme
co dělat, aby jsme se srovnali, ale úplná pohoda, jsou to naši miláčci....

(13. 02. 2009 18:25)

zirafa:Při představě, jak se se svým psím ansáblem perete o místo v posteli jsem se od srdce zasmála! Jste super a "šťastní to pejsci"

(13. 02. 2009 21:14)

zirafa:Při představě, jak se se svým psím ansáblem perete o místo v posteli jsem se od srdce zasmála! Jste super a "šťastní to pejsci"

(13. 02. 2009 21:14)

japo: Jsme moc rádi, že je to všude u pejskařů stejné. I my to tak máme a dobíjíme energii z našich miláčků.

(13. 02. 2009 18:24)

misicka:Náš Dixík spal do půl roku svého věku v pelíšku, pakuž si ale dokázal vyskočit k paničce a páníčkovi do postele a od té doby spí s námi.Je totiž krásný pocit, když se vám někdo přitulí k zádům, hřeje vás a spokojeně oddychuje

(13. 02. 2009 18:12)

tvetty:Já byla pro aby s námi náš maltézáček spal v posteli a přítel proti,jenže když zjistil,že toho malého darebu musel za noc z postele tisíckrát sundavat tak to vzdal,od té doby spí s náma ,no je spíš u mě ,omotá se mi kolem hlavy a chrápe,chlupy neřešíme ona totiž tahle rasa nelíná,takže chlupy nikde nemáme.

(13. 02. 2009 15:00)

katulka:když jsme si s přítelem pořizovali bíglíka Montyho, já byla proti, aby s náma sdílel naši postel, ale bohužel, přítel ho takhle rozmazlil a naučil, teď už ho nepřivychovám, už jsem si zvykla, až na ty chlupy, denně musím vysávat.. ale je fakt, že když tam náhodou Monty se mnou není, tak hned vím, že se něco vážného děje...

(13. 02. 2009 13:54)

gordana:moje kokří krásky spí se mnou od útlého mládí,tedy jejich,a slouží mně jako zahřívadla,spíme jen pod dekou a peřinu nepotřebujeme,je nám pořád vedro a to i v zimě spíme spolu i po obědě.Já zavelím jdeme spinkat a holky už běží a pokud neotevřu oči,ani se nehnou,ovšem jak je otevřu,no tak to jistě znáte,hygiena obličeje je hned hotová,,,,hahaha

(13. 02. 2009 13:35)

anicka84:když už si pořizuju pejska, pořizuju si ho s tím, že to bude člen rodiny... že nebude někde sám uvázaný u boudy, ale že mu věnuju veškerý svůj čas, lásku a on mi to oplatí stejně!
se mnou spí v pelíšku 40 kilová fenka ridgebacka a dooooost se roztahuje
ale stejně jí miluju, i když mě budí, bere mi peřinu a zabírá víc než půlku letiště...

(13. 02. 2009 13:07)

zirafa:Myslím, že všichni pejsci chovaní doma spí se svými páníčky v postýlce. Asi s vyjímkou velkých plemen, a to kdoví jestli...
Tohle ti, co pejska nemají, nikdy nepochopí, pro ně jsme blázni...Ale já mám takovou teorii: ti, co spí se psy, mají odolnější organismus vůči chorobám, neboť naše tělo se průběžně musí vypořádávat s různými bacily, které si náš chlupáč přitáhne z venku... Takže, díky, pejskové...

(12. 02. 2009 22:30)

lenule:Naše Nelča kokr je v posteli jak doma bud spí s naší dcerou a nebo semnou

(12. 02. 2009 21:54)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy