Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nečasova pravá ruka Nagyová: Na basu dostala volno!

Autor: ex - 
21. června 2013
06:30

Ačkoliv už týden tráví šéfka kabinetu premiéra Petra Nečase (48) a jeho milenka Jana Nagyová (48) ve vazbě, na Strakově akademii ji stále drží kancelář. Poté, co ji za korupci a zneužití vojenského zpravodajství posadili do vazby, nedostala totiž padáka, ale neplacené volno.

„Je logické, že po obvinění a následném uvalení vazby nemůže dále pokračovat v pozici vrchní ředitelky,“ prohlásil už dříve Nečas. Kdo si ale myslel, že to znamená okamžitý vyhazov, mýlil se. „Po jejím odvolání jí bylo poskytnuto neplacené volno do doby, než bude možné pracovně právně řešit její pracovní poměr,“ upřesnil Blesku mluvčí vlády Jan Hrubeš.

Plat ale nepobírá. A to tedy přichází o hodně. Například loni v březnu dostala i s odměnami a příspěvky 273 100 korun hrubého! Na co má ale stále nárok, je plat asistentky poslance Nečase, kterou stále je. A tam si může i při nečinnosti za mřížemi přijít i na 35 880!

kalnormin1 ( 21. června 2013 11:22 )

Za trestnou činnost a zneužití pravomoci veř. činitele dostane neplacené volno ? Neměla by Nagína spíš dostat náhradní volno za odpracované hodiny mimo službu ? Opravdu se snažíme dobře být světu k smíchu. A daří se nám !

egyptanka ( 21. června 2013 11:19 )

klasickej českej bordel - čekal snad někdo něco jiného?

hlinsko ( 21. června 2013 11:14 )

Ty vole, to snad není možný, lidé zaměsntnaní u ODSáků mají padáka, každý měsíc, protože mají smlouvy na dobu určitou - jsou díky zákonům,které si schválili trvale šikanováni, a tahle k u r v a co předsedovi vlády rozesrala manželství nebyla ani vyhozena za hrubé porušení kázně, když nařídila sledovat manželku premiéra - to si tady dělá někdo ***. S rá čové!!!!

reknirmareno ( 21. června 2013 11:07 )

Ale ne u kurev.

aronak ( 21. června 2013 10:57 )

O neplacené volno se žádá písemně a zaměstnavatel jí ho buď schválí nebo neschválí. Kdo jí ho schválil, když už nemá žádného nadřízeného?

Zobrazit celou diskusi