Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kamarádka Nagyové: Chlubila se, že sbalila Nečase! Využila ženské zbraně

Janě Nagyové otevřel dveře do velké politiky Petr Nečas. Aféra kolem ní jej pak stála premiérské křeslo
Janě Nagyové otevřel dveře do velké politiky Petr Nečas. Aféra kolem ní jej pak stála premiérské křeslo  (Autor: Archiv Blesku, ČTK)
Autor: simao, INT - 
20. června 2013
12:26

Začínala pracovat v kantýně, po škole dělala účetní, politice přičichla v Karlových Varech a odtud se přesunula do Prahy. Zpočátku byla skromná, pracovitá, s jídlem však rostla chuť. Kamarádka Jany Nagyové přitom vzpomíná, že se ve velkém světě politiky naučila i užívat své ženské zbraně. A po jednom sjezdu ODS se prý Nagyová dokonce chlubila, že sbalila Nečase!

Před dokončením střední školy dělala Nagyová prodavačku v kantýně ve strojírenském závodě v Chodově na západě Čech. "Byla ctižádostivá. Myslím, že to přehnala. Na její povahu to sedí," říká pro tn.cz k aktuální kauze Marie Hlaváčková, která s Nagyovou v kantýně pracovala.

Po škole pak Nagyová pracovala jako účetní, zlom v jejím životě však nastal, když odepsala na inzerát ODS. Stala se asistentkou v karlovarské buňce ODS a pracovala pro senátora Kulhánka.

"Jany mi bylo dost líto. Měla to v životě těžké a pořád zápasila s nedostatkem peněz. Neměla ani na to, aby si koupila pořádné kalhoty. Byla nespokojená s platem, stále si proto hledala něco lepšího," uvedla údajná blízká karlovarská kamarádka Nagyové pro server Parlamentní listy. Nagyovou však svět velké politiky změnil. Třeba už jen v tom, že začala nakupovat v Pařížské a u Vuittona.

Přerod v dračici: Vytasila na Nečase ženské zbraně?

Nagyová si přitom od práce pro ODS slibovala hodně už od začátku. Musela však nejprve zkousnout hořkou pilulku. Dostavilo se rozčarování, vařila kafe, vybírala členské poplatky. A když skončil senátor Kulhánek, kterému dělala asistentku, jeho nástupce si prý po bok vytáhl svou přítelkyni.

Pro Nagyovou to podle všeho bylo poučení. Pracovitost a ambice nestačí, ženské zbraně se také hodí. Když se jí pak v Praze ujal Petr Nečas, otevřel jí dveře do velké politiky. A Nagyová se chopila šance. Kamarádce se prý po jednom ze sjezdů ODS dokonce pochlubila, že "sbalila Nečase". O intimním vztahu Nečase a Nagyové se přitom čile spekuluje.

"Musím přiznat, že mě hodně překvapila. Ale taky vím, že to s mužskými uměla, když se něco slavilo, popíjela a tancovala až do rána, seděla jim všem na klíně, další podrobnosti si jako bývalá kamarádka nechám pro sebe. Ale že dokázala zblbnout dva generály, to mi fakt hlava nebere," dodává kamarádka pro Parlamentní listy s narážkou na objednané a nezákonné sledování Nečasovy manželky Radky.

querty ( 22. června 2013 16:39 )

Premiér Nečas zapomněl na stará heslo nejen konzervativních politiků "Co je v domě, není pro mě!"

marketkamotarova ( 21. června 2013 19:41 )

Hezký den. Nedávno vznikla revoluční metoda výdělku peněz, skvělé na léto, když je hodinka, dvě času.. Já si takto přivydělávám již od května a je to perfektní... Milionářku to ze mě sice neudělá, ale když to jde, tak mám radost ze snadno vydělaných kaček. Čekujte Peterblog.wz.sk

ajtakrajta56 ( 21. června 2013 16:56 )

ajtakrajta56 ( 21. června 2013 16:54 )

Samozřejmě blbá blondýna-kariéra přes pelech je tím pádem samozřejmostí. Pak už se nemůžme divit vůbec ničemu, hlavně ani tomu, jak získala titul Mgr.

minimaxxx ( 21. června 2013 13:11 )

Spíš aby na ni ve sprše nevletěly ty "spolusedící" kofoly... To by pak lítala šlehačka

Zobrazit celou diskusi