Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kalousek jde k výslechu: Dostavím se ostříhán, oholen a s občanským průkazem, říká!

Kalousek musí dnes kvůli korupční kauze k výslechu
Kalousek musí dnes kvůli korupční kauze k výslechu  (Autor: ČTK)
Autor: shp - 
20. června 2013
00:06

Kvůli výslechu v korupční kauze Jany Nagyové musí dnes k policii i ministr financí Miroslav Kalousek. Policistům by měl vysvětlit svou roli v údajném nabízení trafik exposlancům ODS, napsal iDnes.cz.

Výslech začíná dnes v devět hodin dopoledne. Kde ale proběhne, Kalousek říci nechtěl. „Samozřejmě, že vím, kdy tam jdu, ale myslíte si, že chci procházet špalírem novinářů?,“ řekl iDnes.cz. Podle informací ČT dorazil Kalousek do služebny v Praze na Perštýně.  

O výslechu vtipkoval

Kalousek mezitím ukázal novinářům svůj smysl pro humor.  „Zapírat to nebudu. Jsem pozván k výslechu a budu vypovídat pravdu, jenom pravdu a čistou pravdu tak, jak je mou občanskou povinností. Dostavím se ostříhán, oholen a s občanským průkazem,“ řekl webu. Tak snad je Kalousek čistější než Pan Čistý.

milisch ( 20. června 2013 13:43 )

Nezapomen s sebou lubrikant, ty smejde!

bibijana ( 20. června 2013 13:39 )

Ještě zapomněl dodat,že si vezme i čistou košili.Vždycky přemýšlím,kdo jim,sakra,ty košile pere a žehlí.Vždyť to musí být kvanta prádla.

reeh ( 20. června 2013 13:39 )

Silácký řeči ....... http://vtipy.netroof.eu/item/11646/nadejne-vyhlidky/

clio ( 20. června 2013 13:38 )

Správně uhodnul někdy mu to i zapaluje být ostříhán,oholen ale zapoměl na zubní kartáček a pastu , má tam ale spojku Nagyovou a tak počítá s její výpomoci na ní bylo vždycky spoleh .

tosto ( 20. června 2013 13:29 )

všichni nezaměstnaní se teď budou hlásit u Kalouska a zruší se úřady práce . . . lidumil , jim jistě práci určitě rád zajistí

Zobrazit celou diskusi