Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ukrajinská hvězda Playboye s páskou přes oko Iryna Bilocerkovecová: Poslala Putinovi drsný vzkaz!

Autor: btk - 
17. března 2024
18:42

Ukrajinská modelka a moderátorka Iryna Bilocerkovecová, která se proslavila jako „jednooká“ hvězda Playboye, označila Vladimíra Putina za šíleného a chladnokrevného vraha. S rodinou se Iryna z důvodu bombardování dennodenně skrývá v zaprášených sklepeních, zásoby nestačí a ruské bombardování je den ode dne horší.

„Lidé šílí. Lídři ostatních zemí si s čistou hlavou podávají ruku s Vladimírem Putinem a zapomínají, že jde o vraha, chladnokrevného zabijáka,“ uvedla modelka Iryna.   

Lidé pracují za každého počasí. I v dešti kulek

Iryna se objevila na titulní straně časopisu Playboy v již ikonických kovových bikinách a s páskou přes oko. Při nešťastném zásahu šrapnelem přišla modelka o oko, a málem i o život. Jak komentuje The Sun, nespočet operací jí ale nakonec zachránilo život. Stala se tak vzorem ukrajinského vzdoru.

„Kvůli bombardování jsem slabší, než jsem kdy bývala dřív. Zásoby nestačí. Je to hrůza. Žije tu spoustu dalších lidí jako my, kteří v probíhajících bojích žijí a pracují, zatímco jim nad hlavou sviští smrt,“ dodává modelka.

„Nádherné“ monstrum v nelehké době

Nervy drásající strach začíná mezi obyvateli nabývat obřích rozměrů. Podle Iryny je ruské bombardování den ode dne častější a smrtelnější.   

Irynu zasáhl šrapnel z dělostřeleckého výbuchu, jen tři dny po začátku invaze. V autě cestovala společně se svými dětmi, těm se ale jako zázrakem nic nestalo. Iryna musela podstoupit několikaměsíční léčbu a rekonstrukční operaci. Přišla o oko, a nadosmrti zůstanou na jejím těle podlouhlé a četné jizvy. Podle svých slov se cítí jako „Frankensteinovo monstrum.“

Video  Takto vypadá vnitřek sanitky poté, co medici převáží zraněného.  - Gabriel Kuchta (Deník N)
Video se připravuje ...

 

Video se připravuje ...
Další videa