Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Rusové unášejí ukrajinské dívky do tábora Šťastné dětství: Pedofil (49) v něm zneužil pět dětí!

Autor: fik - 
18. srpna 2023
17:13

Do letního tábora Šťastné dětství v Rusku jsou údajně ilegálně deportovány nezletilé dívky z Ukrajiny. Přímo v tomto středisku měl Gennadij Izmailov zneužít čtyři holčičky z Ukrajiny a jednu z Ruska.

Objevila se svědectví, podle kterých některé Ruskem unesené děti z Doněcké oblasti na Ukrajině končí v ruském městě Anapa, kde jsou umístěny v táboře Šťastné dětství. Místo radostného dospívání je tam ale čeká peklo.

Právě v tomto táboře měl místní pedofil Gennadij Izmailov sexuálně zneužít čtyři ukrajinské holčičky ve věku 10 až 13 let a jednu dívku z Moskvy, uvedl deník Daily Star. Násilník byl obviněn z násilných sexuálních aktů na dětech a na soud si zřejmě počká za mřížemi.

Skandál nezákonných deportací 

Od začátku války bylo z Ukrajiny do Ruska převezeno neuvěřitelných 700 000 dětí, což je mnohem větší číslo, než se původně odhadovalo. Vladimir Putin byl mezitím spolu s komisařkou pro děti Marií Lvovovou-Belovovou obžalován Mezinárodním trestním soudem kvůli nezákonné deportaci mladých lidí.

V červenci Velká Británie na řadu ruských představitelů zapojených do skandálů uvalila sankce. „Londýn demonstruje falešnou starost o děti a dodává zbraně kyjevskému režimu, který je používá proti civilistům a civilní infrastruktuře. Britské granáty a rakety zabíjejí a ochromují děti, které údajně brání. To dělá z Londýna spolupachatele,“ vyjádřila se v této věci Maria Zacharová, mluvčí ruského ministerstva zahraničí. 

Video  Policisté pátrají po pedofilovi Janu Šustáčkovi (23).  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa