Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Manželé nabídli azyl uprchlici Sofiji (22): Otec od rodiny se do ní zakoukal a opustil manželku!

Autor: rc - 
3. července 2022
20:09

Pohledná Sofija Karkadymová (22) prchla z ukrajinského Lvova do Británie před válkou. V nové zemi se jí rozhodl pomoci mladý manželský pár s dvěma dětmi. Trvalo však jen pár dní, než se otec od rodiny Tony Garnett (29) do blonďaté uprchlice zakoukal a rozhodl se rodinu kvůli ní opustit!

Manželství Tonyho a Lorny Garnettových vypadalo idylicky. Manželé spokojeně žili v britském městě Bradford, kde vychovávali dvě děti. V květnu se rozhodli do své rodiny vzít uprchlici z ukrajinského Lvova Sofiji Karkadymovou, které nabídli dočasné bydlení, než se dokáže postavit na vlastní nohy v nové zemi. Tony a Sofija spolu trávili poměrně hodně času.

Každý večer společně seděli dlouho do noci a dívali se na televizi. Devětadvacetiletý muž se nakonec do Sofije zakoukal, stejně jako ona do něj, a rozhodl se svou manželku opustit. O jejich románku se prý manželka dozvěděla poté, co je sousedka společně viděla, jak si intimně povídají. Lorna se rozhodla Sofiji vykopnout z domu a její manžel řekl, že jde s ní. „Jestli půjde ona, jdu taky,“ řekl podle informací britského deníku Metro Tony a dodal, že Sofija byla láska na první pohled.

Ačkoliv Lorna tvrdí, že to Ukrajinka plánovala, Sofija trvá na tom, že to není pravda. Podle Lorny se vyzývavě oblékala, chodila namalovaná a snažila se ho všemožně svádět. „Nikdy jsem na nic takového ani nepomyslela. Měla jsem tu rodinu ráda. Hodně času jsem trávila s Lornou a snažila se jí pomáhat,“ řekla uprchlice s tím, že si za to máma dvou dětí může sama, protože byla hrozně žárlivá a podezřívavá. Dvojice je podle jejích slov spolu šťastná.

Aby zabránila Sofija klepům, které pobouřily i její rodiče, na instagramu řekla, jak vše bylo. „Konečně jsem se rozhodla napsat příspěvek o světově známých událostech. První věc, kterou chci říct, je, že jsem neodloudila nikoho od rodiny. Bylo to jeho vědomé rozhodnutí, rozhodnutí devětadvacetiletého muže, který má právo milovat, má právo být šťastný a má právo si vybrat, s kým chce být,“ napsala. „Anthony a já se máme dobře. Takže těm, kteří mě od začátku podporují a vědí, že za vším, co dělám, je něco opravdového a úžasného, děkuji,“ dodala Sofja.

22:02
18. 3. 2024

„V letošním roce musíme a dosáhneme nejvyššího výkonu obranného průmyslu v historii nezávislé Ukrajiny. A každý rok budeme i nadále přidávat; to je jasná strategická perspektiva Ukrajiny,“ uvádí ve svém pravidelném videoposelství ukrajinský prezident Volodomyr Zelenskyj.

Jsem vděčný každému, kdo pracuje na dosažení tohoto cíle, přispívá všemi silami a kdo skutečně pomáhá,“ dodává. 

21:35
18. 3. 2024

I přes pokračující válku na ukrajinském území se snaží místní z Charkova užívat života. Na snímku mladá baletka trenující podle popisku u fotografie v jednom z bunkrů. 

20:58
18. 3. 2024

V Charkově a nejbližším okolí sbírají technici úlomky a pozůstatky zbraní, aby mohli vyšetřovat případné válečné zločiny. 

Zobrazit celý online

Video  Putinův ministr Šojgu navštívil ruské jednotky na Ukrajině  - Reuters
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Video se připravuje ...
Další videa