Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Exkluzivní fotky Blesku: Utajená svatba exguvernéra Singera! Hostina byla během obědové pauzy

Autor: Jakub Kopřiva - 
16. dubna 2023
05:00

S žádnou pompou, ale pěkně v tichosti se v pátek oženil někdejší šéf České národní banky Miroslav Singer (54). Objektiv Blesku ho zachytil i s manželkou Adélou během svatební hostiny. Pár zamířil do restaurace v době, kdy má většina lidí pauzu na oběd…

Šťastný pár poté, co si řekl ono pověstné „ano“, zašel ještě s pár svatebčany do restaurace v pražských Holešovicích. Ženich Singer vyčníval díky nepřehlédnutelné myrtě v klopě a nevěsta Adéla zářila v bílých šatech. Zkrátka klasika. O to více ale oba „svítili“ mezi dalšími hosty restaurace.

Žádný salonek, žádný zabraný lokál jen pro sebe. Svatebčané prostě seděli u stolu a kolem nich se měnilo osazenstvo, jak lidé z okolních kanceláří zrovna přicházeli a odcházeli z obědové pauzy či nějaké schůzky. Asi v půl třetí odpoledne pak novomanželé z restaurace odešli. A zamířili k velkému červenému vozu značky Hummer.

Už podruhé

Že je Singer podruhé v chomoutu, je pro veřejnost překvapující. Někdejší guvernér centrální banky, který stál za masivními a dlouhodobými intervencemi koruny, si totiž své soukromí střeží. V rozhovoru pro Český rozhlas z října 2018 mluvil ještě o své předchozí manželce Janě, se kterou byl v té době 25 let – a mají dvě děti – v souvislosti s tím, že by byla proti jeho vstupu do politiky.

„Hned mě napadá, že bych se musel nějak dohodnout se svou paní, která by byla v takovém případě mimořádně rozčilená,“ vykládal tehdy se smíchem Singer.

Přání od velkých zvířat

Že do toho „praští“, prozradil Singer v pátek na sociální síti Linkedin. Pod příspěvkem se mu začaly sbíhat gratulace. A to ne jen tak od někoho, ale od velkých zvířat českého bankovnictví a ekonomiky. Jen namátkou ředitel sekce měnové ČNB Petr Král (49), hlavní ekonomka Raiffeisenbank Helena Horská (48) nebo známý insolvenční správce Lee Louda (54).

Video  Zpěvačka Markéta Poulíčková po deseti letech vztahu: Jak to bude se svatbou?  - Kisa Cisarova, Elmer Carvalho
Video se připravuje ...

Rooza ( 16. dubna 2023 23:01 )

You know this is an advert and you should pay for it, right?
But anyway I don't think so someone is really interesting in this Czech newspaper about your expensive cars somewhere in Dubai.

Rooza ( 16. dubna 2023 22:50 )

Přesně! Závoj, sako, punčochy v sandálkách a úplně příšerná obstarožní kabelka. Děs. 🙄🙈

fandasever ( 16. dubna 2023 19:54 )

Koho to zajímá??

Uživatel_296885 ( 16. dubna 2023 18:29 )

Musí na to člověk mít žaludek...

maxpax ( 16. dubna 2023 15:30 )

Utajená svatba to asi nebyla .
Nic proti svatebnímu obědu v běžné restauraci. Ovšem nevěsta je dost stará na to, aby měla alespoň špetku vkusu a vzala si odpovídající slavnostní oblečení. Vypadá to, že na sebe natáhla co dům dal, přikryla to sakem z devadesátek a korunu všemu nasadila jakousi skoro nákupní kabelou na rameno

Zobrazit celou diskusi