Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vysílali jsme: Režisérka o šokujícím příběhu malého Adámka: Proč musel chlapec trpět?

Video se připravuje ...
Aktualizováno -
4. června 2019
16:10
Autor: Andrea Ulagová - 
4. června 2019
11:10

Pomocí skryté kamery odhalily praktiky šarlatánů v centru Aktip. Nyní se režisérka Šárka Maixnerová a infiltrátorka Ivana Lokajová vrátily do lékařského prostředí v dokumentu České televize Infiltrace: Obchod se svědomím. V něm odhalily tři šokující příběhy, na jejichž začátku byla bezmezná důvěra v lékaře. Veřejností nejvíce otřásl příběh malého Adámka (11), který po operaci mandlí skončil ve vigilním kómatu. Režisérka i infiltrátorka byly hosty pořadu Blesku Epicentrum.

kopriva ( 4. června 2019 17:03 )

Vím, že to s případem nesouvisí, ale jen pro ilustrací našeho lékařství, v lednu mě vezli po operaci do lázní sanitou, do které pochumelívalo střechou. Byla jsem zmrzla jak ho... na dotaz mi šofér řekl že topí....

andreas ( 4. června 2019 15:31 )

Naprosto svatí a hodní - no to si určitě nikdo nemyslí, ale určitě nemohou být stejní jako ve všech jiných profesích. Empatie, pomoc, nejlepší vědomí a svědomí, hippokratova přísaha - že by jim to mělo něco říkat? A když ne tak ať jdou prodávat jogurty....

antismejd ( 4. června 2019 14:24 )

Co si furt všichni myslíte,že lékaři by měli být nějací naprosto svatí,hodní a vyjímeční pracovníci.??
Jsou naprosto stejní,jako ve všech jiných profesích.
Naopak vyhoření je v této branži asi častější,než jinde.

Ebba ( 4. června 2019 14:06 )

Nechápu, absolutně ..lékařka jde kolem krvácejícího chlapce a pak zase bez povšimnutí odchází...co to je za člověka??? Sebrat diplom a potrestat exemplárně!!!!! A už vůbec absurdita největšího kalibru...z krajské nemocnice se volá záchranka , tak to už se nedá komentovat vůbec...lidi na svých místech jsem zvědavá, jak se k tomu postaví ministr...!!!!

deafista ( 4. června 2019 12:37 )

Konečně se zveřejnila fakta o arogantním přístupu některých "doktorů", kteří dělají jen ostudu svému poslání a měli by být vyřazeni z lékařské obce. Sama jsem byla léčena skvělým kardiologem Mudr. Karlem z kardiologického "podniku" na Proseku v Praze s takovým výsledkem, že jsem nakonec zkolabovala. Konzultace potíží s ním byla absolutně nemožná - staral se jen o to, aby pacient "sklapl" a byl zticha!

Zobrazit celou diskusi