Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Rodiče popsali utrpení Adámka: Sestra volala záchranku do nemocnice!

Autor: Tomáš Koníček, yks - 
3. června 2019
16:00

Režisérka Šárka Maixnerová (51) s herečkou Ivanou Lokajovou (50) ukázují v pořadu Infiltrace příběhy lidí, kterým lékaři v nemocnicích prakticky zničili život. Zvláště příběh Adámka (10), o kterém opakovaně informoval i Blesk, není pro citlivé povahy. „Viděli jsme čisté peklo,“ popisuje Lokajová. 

Adam byl před dvěma lety v pardubické nemocnici na operaci mandlí. Čtyři dny poté začal na lůžkovém oddělení masivně krvácet. Jeho maminka marně prosila o pomoc.

Vše je vidět na záběrech průmyslové kamery. Pořad Infiltrace odhalil nejen kompletní záznam, ale i šílený telefonát sestry, která volala do špitálu plného moderních přístrojů záchranku! Adam přežil, ale je ve vigilním kómatu, neboli: je vzhůru, ale není možné s ním navázat kontakt.

Rozhovor s režisérkou Šárkou Maixnerovou a infiltrátorkou Ivanou Lokajovou sledujte v úterý od 15 hodin v pořadu Epicentrum na Blesk.cz.

Neuvěřitelné záběry lékařky z Pardubic: Adámka (10) nechala krvácet a šla dál! Upadl do kómatu a má poškozený mozek!

Video  Neuvěřitelné záběry lékařky z Pardubic: Adámka (10) nechala krvácet a šla dál! Upadl do kómatu a má poškozený mozek!  - Jitka Pecharová, Blesk
Video se připravuje ...

Kromě Adama ukázali tvůrci pořadu i příběh Kateřiny, jež kvůli chybě lékaře nedonosila dvě děti a málem sama zemřela. Děsivý je i příběh Elišky, která dovezla maminku do nemocnice s bolestmi zad a poslali ji domů s tím, že jde o natažený sval.

Při zhoršující situaci se ale vrátili a maminka v ordinaci zemřela. Elišce však nikdo ani po letech nechce říct proč. „Jen po odvysílání upoutávky mi přišly další dvě stovky podobných a konkrétních příběhů,“ říká režisérka.

Televize již v pořadu Infiltrace varovala před šarlatánskou buňkou AKTIP, která za statisíce radila těžce nemocným klientům například vykadit rakovinu! Nyní chtějí upozornit na děsivou aroganci klasických lékařů.

Zobrazit celou diskusi