Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Máme vlastní elektrárny: Tady vyrábíme BLESK energii!

Autor: Tomáš Koníček - 
19. listopadu 2014
06:16

BLESK energie, revoluční projekt dodávky zemního plynu a elektřiny do vašich domácností je jistota, na kterou se můžete spolehnout. Jeden z důvodů? Máme i svoje elektrárny. Jedna z nich je v Opatovicích na Pardubicku. Podívejte se!

„Máte elektřinu a plyn, nebo to přeprodáváte jako ostatní?“ ptal se minulý týden na chatu blesk.cz expertů na BLESK energii čtenář Zdeněk Petržala. Tady je odpověď!

Elektrárna v Opatovicích funguje už od konce padesátých let. „Zásobujeme teplem více než 60 tisíc domácností a několik stovek odběratelských subjektů.Teplo od nás jde třeba do pardubické hokejové haly, fakultní nemocnice v Hradci Králové nebo na krajské ředitelství policie,“ prozradil Blesku Martin Sýkora, manažer vztahů s veřejností.

Video Blesk energie - David Vaníček, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

V Opatovicích jdou s dobou a elektrárnu neustále modernizují. Jako třeba teď, kdy investují 2,7 miliardy korun do ekologického programu s cílem snížit emisní hodnoty oxidu síry, dusíku a polétavého prachu tak, aby splňovaly přísné limity EU platné od roku 2016.

„I tak je ale třeba u prachu splňujeme již dnes. Dnešní limit je 100 mg na m3, ale my splňujeme nový limit 20 s rezervou,“ prozradil Sýkora.

Opatovická elektrárna se začala stavět v roce 1956. Jedná se o hnědouhelný zdroj a má šest kotlů, z nich čtyři včetně odsíření se nyní modernizují.

Správný postup při přechodu k BLESK energii

FAKTURA

Připravte si poslední fakturu.

TELEFONÁT

Zavolejte na číslo 800 98 78 78!

VÝPOČET BONUSU

Operátor vám sdělí i výši úspory.

VYPLNĚNÍ SMLOUVY

Smlouvu a vše potřebné s vámi operátoři vyřídí telefonicky.

PODPIS SMLOUVY

Kurýr vám ji přiveze k podpisu na místo a v dobu, kterou si sami určíte.

PROCES ZMĚNY

Přechod od původního dodavatele energií k BLESK energii je plynulý, o nic se nemusíte starat.

ZAHÁJENÍ DODÁVEK

Nemusíte se bát, že vám bude dodávka energií při převodu přerušena. Svítíte, topíte, vaříte stejně…

VÝPLATA BONUSU

Nejpozději do 30 kalendářních dnů od zahájení dodávky vám bude váš bonus zaslán převodem na váš účet.

Takhle funguje BLESK energie

BLESK energie je nabídkou společnosti EP ENERGY TRADING, a. s., zavedeného dodavatele plynu a elektřiny, který je součástí silné skupiny Energetického a průmyslového holdingu, a. s.

Ten je druhým největším výrobcem elektřiny v České republice, lídrem plynárenského průmyslu na Slovensku a významným přepravcem zemního plynu do zemí EU.

A i díky tomu má silné finanční postavení, které umožňuje vyplácet těm, kteří přejdou k BLESK energii, bonus v podobě výplaty dvouleté úspory předem.

Zobrazit celou diskusi