Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Web BLESK energie pod lupou: Tady zjistíte (nejen) to, jaký získáte bonus!

Autor: Tomáš Koníček - 
24. listopadu 2014
06:23

Přehlednost a jednoduchost! To je hlavní parketa BLESK energie – produktu, který vám dodá zemní plyn a elektřinu, a ještě vám předem vyplatí bonus v podobě dvouleté úspory. Je to tak snadné. Podívejte se, jak přehledné jsou i webové stránky www.bleskenergie.cz

Logo

Když kliknete na logo, vždy se dostanete na úvodní stránku. 

Proč BLESK energie?

Tady najdete kompletní informace o BLESK energii. Zjistíte, kdo stojí za tímto výjimečným produktem, co za vás všechno zařídíme a vše o výhodách BLESK energie.

Po »srolování« dolů si můžete pomocí kalkulačky spočítat, jaký bonus náleží právě vám!

Jak získat bonus?

BLESK energie je hlavně srozumitelná. Stejně tak jednoduše si tady ve čtyřech
bodech přečtete, jak k ní přejít a jak si vypočítáte speciální bonus. Dole opět nechybí kalkulačka.

Kontakty

Po kliknutí zde najdete kompletní kontakty na BLESK energii. Kromě bezplatné linky tu je i speciální telefon pro zákazníky s uzavřenou smlouvou. Najdete zde i korespondenční adresu, kontaktní místo nebo mailovou adresu.

Linka

Nejdůležitější telefonní číslo na bezplatnou linku máte stále před očima.

Kalkulačka

Rozhodujete se o BLESK energii a teď vás zajímá hlavně bonus, který vám vyplatíme? Pak klikněte rovnou na speciální kalkulačku. Máte na výběr dvě. Buď orientační výpočet (pokud nemáte u sebe roční vyúčtování), nebo přesný výpočet.

Otázky a odpovědi

Vše se snažíme maximálně zjednodušit. Proto v této sekci najdete nejčastější otázky zájemců o BLESK energii.

Nejspíš tam bude odpověď i na vaši otázku. Pro přehlednost jsou zobrazeny otázky a po kliknutí na ně se vám rozbalí odpověď.

V horní části najdete logo, kategorie Proč Blesk energie?, Jak získat bonus?, Kontakty, Linka, Otázky a odpovědi a Kalkulačka. V horní části najdete logo, kategorie Proč Blesk energie?, Jak získat bonus?, Kontakty, Linka, Otázky a odpovědi a Kalkulačka. | archiv Blesku

 

Hlavní výhody

Důvodů, proč přejít na BLESK energii, je řada. Tady máte před očima tři nejdůležitější – úspora, jistota, svoboda. S vysvětlením.

Spočítejte si

Spočítat si bonus můžete hned na úvodní stránce. Potřebujete zadat, zda chcete šetřit za elektřinu, plyn, nebo obojí.

Dále pak k čemu energii využíváte a kde ji odebíráte. Nebo můžete přepnout na přesný výpočet a zadat vaši spotřebu dle faktury.

Pak kliknout na »spočítat«. Okamžitě vám vyskočí výše bonusu, kterou můžete dostat. Můžete si formulář poslat i na email.

Více informací

Tady kliknete, pokud není dotaz mezi nejčastějšími. Kliknutí vás přesměruje tam, kde jich je více.

Uprostřed najdete hlavní výhody, výpočet bonusu, nejčastější dotazy, atd. Uprostřed najdete hlavní výhody, výpočet bonusu, nejčastější dotazy, atd. | archiv Blesku

Volejte zdarma

Přehlednost především – tím se vše řídí. Kontakt na bezplatnou linku nemusíte nikde hledat.

Zanechte kontakt

Pokud se vám nechce volat právě teď, stačí vyplnit formulář a ozveme se, kdy se vám to hodí. Stačí zadat jméno, příjmení, e-mail, čas a den, kdy chcete být kontaktováni.

Po kliknutí sem se vám rozbalí speciální formulář, díky němuž vám po vašem vyplnění můžeme zavolat ve vámi stanovenou dobu.

Nejčastější dotazy

Na hlavní stránce, hned vedle kalkulačky, máte i sedm nejčastějších dotazů. Stačí kliknout a rozbalí se odpověď.

Vše zařídíme za vás

Chcete šetřit čas i peníze? Víte, že na základě plné moci za vás můžeme jednoduše vyřídit přechod k BLESK energii?

Obchodní podmínky

Zatímco u podomních prodejců si musíte obchodní podmínky číst mezi dveřmi svého bytu, tady máte čas a v klidu a pohodlí domova je můžete pročíst předem, než někam vůbec zavoláte. Tady navíc zjistíte, z čeho přesně se počítá bonus pro vás.

Dole na stránce má své místo číslo zákaznické linky a obchodní podmínky. Dole na stránce má své místo číslo zákaznické linky a obchodní podmínky. | archiv Blesku

 

Spočítejte si svůj bonus, kalkulačku najdete na www.bleskenergie.cz nebo volejte bezplatnou linku 800 98 78 78 !

Budete potřebovat znát svou spotřebu a u elektřiny také tzv. distribuční sazbu. Tu najdete na své faktuře, například pod označením D45d, D02d apod.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi