Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Záhadné zmizení matky čtyř dětí: Hledají ji už rok!

Autor: Jana Ulrichová - 
2. února 2014
05:00

Dnes je to přesně rok, co zmizela matka čtyř dětí Jana Paurová (33) ze Slavětína. Podle manžela odešla z jejich domu v noci z 2. na 3. února, od té doby jako by se po ní slehla zem.

I když policisté stále pracují i s verzí, že žije, její rodina se pomalu smiřuje s tím, že se s ní už neshledá. Janina teta Renata Winklerová z Ostravy dokonce před dvěma měsíci poslala prostřednictvím Blesku velmi emotivní vzkaz Janině manželovi Pavlovi. „Řekni, kam jsi ji dal, abychom ji mohli pohřbít a aby měla klid Jana i celá rodina,“ vzkázala tehdy.

Podivné chování manžela

Stín pochybností se vznáší i nad reakcemi a chováním otce dětí a manžela Jany. Podle jeho verze byla v inkriminovaný večer před zmizením opilá, poslal ji proto spát. Ráno už ji prý ve společné ložnici nenašel. Zpočátku jí vzkazoval, ať se vrátí. Pak, když vyšlo najevo, že už v době jejího zmizení (14 dní předtím) hledal na seznamkách jinou ženu, a před sousedy vtipkoval, že ji zabetonoval, přestal komunikovat. Mnozí jsou přesvědčeni, že o Janě ví mnohem víc, než říká.

Policisté, potápěči, psovodi i další specialisté nicméně prohledali celou obec i její okolí. Za rok ale nenarazili na žádnou stopu.

Děti už nežijí společně

Janin manžel Pavel žije v domku ve Slavětíně sám s dětmi. S nejmladšími holčičkami Míšou a Šárkou mu v týdnu pomáhají rodiče. Syn Pavel, který prý matčino zmizení nese nejhůře, žije u druhé babičky, Janiny matky. Má jej v péči na základě předběžného opatření, otec jej tam navštěvuje o víkendech.

abvydavatelstvi ( 2. února 2014 17:31 )

Lysohlave... ty máš zase propustku.... že jo..!!! zkus napsat něco slušného.... ať se můžeme přesvědčit že nemáš v hlavě jenom n.a.s.r.a.n.e ....

abvydavatelstvi ( 2. února 2014 17:31 )

Lysohlave... ty máš zase propustku.... že jo..!!! zkus napsat něco slušného.... ať se můžeme přesvědčit že nemáš v hlavě jenom n.a.s.r.a.n.e ....

adeso ( 2. února 2014 17:30 )

no ještě chvíli počkáme až vykveteš a budeš taky vrah

adeso ( 2. února 2014 17:27 )

adeso ( 2. února 2014 17:27 )

tebe snad někdo ožral nebo máš zánět mozkových blan honem se jdi léčit, ty vole bezrohej

Zobrazit celou diskusi