Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Teta matky 4 dětí, která zmizela před 8 měsíci: Muž ji bil a podváděl, nevěřím mu!

Autor: Jana Ulrichová - 
2. října 2013
05:00

Nad zmizením matky čtyř dětí, Jany Paurové (33) ze Slavětína, stále visí jeden velký otazník. V únoru, tedy před osmi měsíci, jako by se po ní slehla zem. Její teta Renata Winklerová, žena, ke které měla Jana z celé své rodiny zřejmě nejblíže, nevěří, že by jen tak odešla. Své děti by prý nikdy neopustila.

„Jsem přesvědčená, že jí ublížil manžel,“ řekla Renata Winklerová Blesku na rovinu. „Nebyla s ním šťastná, bil ji a podváděl. Sama jsem ho nachytala na seznamce. Napsala jsem mu, že tohle se nedělá, ať radši jde a najde si práci. V té době totiž nedělal a Jana ho živila,“ uvedla s tím, že Jana jí sama řekla, že se rozvádí.

Přiznala jí prý také, že má z manžela strach. „Pravidelně jsem si psaly. Pak se na 14 dní odmlčela, ozvala se až 30. ledna. Byla v nemocnici se silným otřesem mozku a rozbitou hlavou. Tehdy jsem jí nabídla, ať všeho nechá, sbalí holčičky a přijede ke mně,“ vylíčila paní Renata, se kterou měla Jana velmi blízký vztah. Jako dítě u ní v Ostravě tři roky žila, chodila tam i do školy. Byly spolu v kontaktu až do Janina záhadného zmizení. Nijak se přitom netají podezřením, že manžel Pavel ví o Janině zmizení víc, než přiznává.

Policie: Prověřujeme všechny verze

Jana Paurová zmizela v noci z 2. na 3. února. Podle manžela byla večer opilá, a tak ji poslal spát. Když se ráno vzbudil, byla prý už pryč. Policisté prohledali dům i okolí, vyslýchali manžela, nasadili vrtulník s termovizí, psy i speciální techniku, pátrání bylo ale bezvýsledné. „V případu není nic nového. Stále prověřujeme všechny verze,“ uvedla policejní mluvčí Alena Bartošová.

agassi ( 2. prosince 2013 06:34 )

 Stopro ji někdo neco udělal , od 4 děti by máma neodesla.

bibijana ( 2. října 2013 13:40 )

sakra,"pánové" vy nás teda likvidujete!Kdo vám pak v nemoci,bezmoci a ve stáří bude posluhovat? 

martingore ( 2. října 2013 12:48 )

 detektor lzi???!!!!!!

ninga ( 2. října 2013 10:42 )

být to chlap, tak už se válí na pláži v Karibiku. u této paní mám obavu, že se válí někde zazděná ve sklepě

ninga ( 2. října 2013 10:40 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání