Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zmizelá matka čtyř dětí: Manželovi odevzdávala peníze, na mrazáku měla petlici!

Autor: Jana Ulrichová - 
12. února 2014
16:25

Případ záhadného zmizení matky čtyř dětí Jany Paurové (33) ze Slavětína na Lounsku má soudní dohru. Její manžel Pavel (40) se ode dneška zpovídá za to, že ji ještě před jejím zmizením týral.

Paur, který se na svém facebookovém profilu vydává za vdovce, tvrdil, že manželku nebil. Prý se jen bránil jejím opileckým výpadům. „Pila den co den. Byla agresívní, brala na mě nože, házela židle, rozpíchala gumy u auta,“ prohlásil. Tvrdil, že všechny peníze utratila, takže nakonec držel kasu on. Odevzdávala mu i rodičovský příspěvek, který pobírala. Na mrazák dal petlici, protože prý maso ze zabijačky měnila s kamarádkami za víno.

To, že Jana pila, potvrzovali i další svědci. Zároveň ale hovořili o tom, že byla dobrá matka, děti milovala a měla vždy naklizeno, navařeno a upečeno. Shodně také potvrzovali, že si stěžovala, že ji manžel bije. Sociální pracovnice, které podaly podnět policii, protože viděly její modřiny, jí dokonce nabízely azyl, nevyužila ale toho.

Jana má na svém facebookovém profilu fotky, na kterých je plná modřin. Zveřejnila je krátce před svým zmizením, v listopadu a prosinci 2012. Její manžel , s nímž se chtěla rozvést, ale tehdy popíral, že by ji bil. „Mívala modřiny, protože se v opilosti sama zranila. Naposledy se opila tak, že nemohla chodit. Upadla a praštila se o topení. Byla kvůli tomu v nemocnici,“ tvrdil.

Rozbitá hlava

Podle Janiny tety Renaty Winklerové to ale bylo jinak. „Zbil ji tak, že skončila v nemocnici. Říkala mi, že měla otřes mozku a rozbitou hlavu,“ řekla. Dodala, že pak se spolu domlouvaly, že k ní Jana přijede, k tomu už ale nedošlo. Zmizela beze stopy...

V Janin návrat už nevěří...

Rodina zmizelé Jany se obává nejhoršího. „Myslím, že už není,“ řekla Blesku Janina matka Naďa Vavřincová. Na fb profil přidala nedávno jednu z Janiných posledních fotek. „3. ledna byla u nás s dětmi. Za měsíc zmizela. Byla v pohodě, jen si stěžovala na manžela,“ napsala. Janina teta Renata Winklerová se netají přesvědčením, že ve zmizení její neteře má prsty manžel. Prostřednictvím Blesku mu vzkázala, ať řekne, co s ní udělal.

ninka64 ( 13. února 2014 03:07 )

Divím se že policie nečinila dříve a toho člověka pořádně neproklepla . On moc dobře ví co se stalo a kde je její tělo.

nemocna ( 13. února 2014 00:21 )

Nevěřím mu ani slovo, má jí určitě na svědomí, vše jí zakazoval, bil jí, že měla hrozné modřiny a tak byla nešťastná, nevěděla kudy kam a tak se upnula na alkohol, když byla výborná matka, děti milovala a výborně se o ně starala tak by je určitě neopustila když tak by odešla s nimi, nenechala by mu je, ke všemu by se nezveřejnoval na seznamce už vůbec né po tak brzké ztrátě manželky, ví že se už nevrátí, hraje divadlo a chudáci děti jen čekají, mají z něj strach, měla by jej policie pořádně skřípnout a také dát na detektor, je to už dlouho a taková máma jaká byla, by se snažila sebevíc s dětmi spojit, určitě už nežije, nebo má strach se přiblížit k dětem že jí vyhrožuje že děti zabije, to se každá máma drží opodál jen aby se nic dětem nestalo, vše svědčí pro jeho vinu!

ladybug ( 12. února 2014 22:31 )

 Americký policajti by z nĕj to přiznání dostali.

illis ( 12. února 2014 22:24 )

illis ( 12. února 2014 22:22 )

Co je to za chlapa, který se vystavuje na seznamce , sotva je jeho žena pohřešovaná. Pokud byl na ni hrubý a bil ji, tak se nedivím, že se napila. On vypadá jako lotr už od pohledu. Chudáci děti , s takovým otcem, to asi nebudou mít jednoduché.

Zobrazit celou diskusi