Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vrah Elišky (†21): Stal se otcem a pak šel zabíjet!

Autor: Tomáš Koníček, piffk - 
14. ledna 2014
05:02

Strašné! Muž (25), který byl zatčen kvůli podezření z ubodání Elišky M. (†21), se před vražděním stal otcem! Chudák děťátko...

Dítěti, které údajnému vrahovi Elišky porodila přítelkyně, byly v den brutálního mordu teprve dva týdny! Blesku to potvrdily dva na sobě nezávislé zdroje. Muž, kterého policie nyní zadržuje ve vazbě, se k otřesnému činu přiznal.

Kriminální živel

Podle informací Blesku jde o Jiřího F. (25), který je pro policii známou firmou. Člověk, který Jiřího dobře zná, Blesku potvrdil, že byl vyšetřovaný kvůli podvodu s prodejem počítače. Také měl problémy s černým odběrem elektřiny, a když mu sebrali řidičák, jezdil autem dál. Že kšeftoval s počítači, prozradil ještě další kamarád. „Kvůli tomu jsem si s ním občas volal,“ řekl Blesku.

Dluhová past

Eliška přišla o život kvůli penězům. „Podezřelý kriminalistům přiznal, že jeho motiv byl loupežný. Dívce z bytu odcizil asi 15 tisíc korun,“ řekla mluvčí pražské policie Jana Rösslerová. Okolí Jiřího vědělo, že měl finanční problémy. „Bylo na něj uvaleno několik exekucí. Šlo to s ním z kopce,“ tvrdí kamarád.

Eliška bez pohřbu

Rodina zavražděné nehodlá dělat oficiální poslední rozloučení. „Chtěla jsem jít na pohřeb, ale žádný nebude. Rodina prý udělá rozloučení v rodinném kruhu,“ řekla Blesku kamarádka Elišky, která si přeje zůstat v anonymitě.

18 bodných ran!

Musela trpět! Brutálně zavražděná Eliška M. (+21) měla p v těle 18 bodných ran. Po šíleném útoku byl celý byt od krve. A vrah také. „Umyl jsem se, převléknul a šel pryč,“ přiznal prý kriminalistů zadržený, kterým je podle důvěryhodného zdroje Jiří F. (25), otec tří malých dětí.

marlen52 ( 14. ledna 2014 11:00 )

i když má pásku přes oči tak je na něm vidět že je to hajzl.trest smrti co sním jiného.zas budem jednoho živit

petka1974 ( 14. ledna 2014 10:48 )

Myslela jsem to tak, že nemluvíme o těhotenství v téhle diskusi - jestli bylo chtěné, nebo ne - ale nad čím se pozastavuji, že si vůbec nějaká ženská udělá známost s takovým lemplem (ještě než se z něj vyklubal vrah)!

bersimalinecka ( 14. ledna 2014 10:35 )

myslíš že ten idiot ty děti chtěl,moc chtěl?

tenzmrtodvedle ( 14. ledna 2014 09:58 )

tenzmrtodvedle: Casto to takhle jeste funguje. Jenom musite mit "stesti" na celu. Lehke to chlapec mit nebude,to se nebojte

tenzmrtodvedle ( 14. ledna 2014 09:58 )

 Casto t5o takhle jeste funguje. Jenom musite mit "stesti" na celu. Lehke to chlapec mit nebude,to se nebojte.

Zobrazit celou diskusi