Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Soud propustil Kotrouše z vazby: Oholí se?

Šéfa městské policie Vladimíra Kotrouše pustili z vazby, oholí se konečně?
Šéfa městské policie Vladimíra Kotrouše pustili z vazby, oholí se konečně?  (Autor: Blesk)
Autor: ljš - 
20. února 2012
11:44

Městský soud v Praze potvrdil výrok Obvodního soudu pro Prahu 9 a propustil bývalého šéfa pražských městských strážníků Vladimíra Kotrouše z vazby.

"Pan Kotrouš bude propuštěný během následujících několika hodin. Nyní si musí uklidit svou celu a převzít své osobní věci," řekl Blesk.cz mluvčí pankrácké věznice Jiří Dolejší.

Kotrouš, byl do vazby umístěn poté, co ho policie obvinila z přijetí úplatku v souvislosti se zakázkami pro městskou policii. Za mřížemi byl kvůli obavě, že by mohl ovlivňovat svědky či mařit vyšetřování.

Proti rozhodnutí obvodního soudu podal státní zástupce stížnost a věc tak putovala k Městskému soudu v Praze. Ten v pondělí rozhodl o jeho propuštění.

Detektivové zadrželi Kotrouše 25. listopadu ve služebním voze nedaleko Jižní spojky. Tehdejší šéf pražských strážníků měl u sebe úplatek několik set tisíc korun za přidělení několikamilionové zakázky pro městskou policii. Od té doby byl za mřížemi.

husqarnowicz ( 20. února 2012 18:10 )

Teď už se bude jednat jen o výši odškodného za utrpěnou újmu a o formě omluvy. Na rozdíl od toho pána, co kvůli počmárání plakátů polit.stran dostal od pí Langerové basu natvrdo, měl tenhle na soudce asi štěstí.

bumb ( 20. února 2012 14:29 )

Klaus zloděj mu to zařídí taky jsou kamarádi.

bumb ( 20. února 2012 14:27 )

Nechápu toho h a j z l a ,který ho propustil. Zavřel bych je všechny až zčernají, a těm soudcům bych okamžitě zrušil,že mají funkci na doživotí.Jsou ty k u r v y neodvolatelní viz Rampula.

vlaku ( 20. února 2012 14:13 )

Může se stát mluvčím bezdomovců a velitelem stanu pro bezdomovce. Konexů má dost.Nynější vizáž s nimi splývá. To by byla pro něj dobrá funkce. Za polévku denně.

vlaku ( 20. února 2012 13:55 )

Nebojte, komplicové jej rychle umlčí. Buď dostane padáka směrem nahoru, nebo mu zacpou hubu prachama. Záleží, kolik toho ví. Když je toho hodně a ohrozí spousty hlav, tak se traduje, že mrtvý svědek, žádný svědek.

Zobrazit celou diskusi