Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Svědek o exšéfovi strážníků: Kotrouš měl požadavky za hranou!

Vladimír Kotrouš je ve vazbě a hrozí mu až 12 let za mřížemi
Vladimír Kotrouš je ve vazbě a hrozí mu až 12 let za mřížemi  (Autor: Petr Hornik)
11. prosince 2011
22:21

Muž, který policii nahlásil bývalého šéfa pražských strážníků Vladimíra Kotrouše kvůli braní úplatků, promluvil. Majitel autoservisu z Prahy 8, který se v posledních letech staral o auta strážníků, popsal včera Kotroušovo skandální jednání.

Právě díky vedoucímu servisu Josefu Jíšovi je nyní Kotrouš ve vazbě. Za zakázku pro městskou policii chtěl údajně úplatek. „Pan Kotrouš mě navštívil a pro mou další spolupráci s policií začal klást podmínky. Podle mého názoru byly velmi za hranou zákona,“ uvedl Jíša pro televizi Prima. Odmítl ale popsat, o co přesně se mezi ním a Kotroušem jednalo.

Případ řeší Útvar pro odhalování organizovaného zločinu. Podle jeho mluvčího Pavla Hantáka bude vyšetřování trvat nejméně tři měsíce. Policisté prověřují i další firmy, které dostaly od pražské městské policie milionové zakázky. Například odtahovou službu, nebo zdravotní středisko. U Kotrouše byl na konci listopadu nalezen úplatek a skončil ve vazbě. Hrozí mu až 12 let vězení.

libuna119 ( 12. prosince 2011 10:05 )

Hezká fotečka!Jen víc a víc takových!

autentickej ( 12. prosince 2011 07:58 )

Asi neplatí známé pořekadlo-když jsi blbej, tak jdi do armády, když jsi blbější, tak půjdeš k policajtům no a ty totálové jdou k městské.Tohle negustovní prasátko bylo pěkně vykmínované.Doufám, že se tentokrát už dočkáme zabavení majetku!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání