Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vražedkyně Amanda Knox ve vězení zpívá a tancuje

Autor: bali, INT, mivrk - 
19. září 2011
20:01

Příjemnou atmosféru v ženské věznici v Perugia Capanne navodila italská alternativní kapela The Hands Of Time. V davu stojící známá vězeňkyně Amanda Knox vesele zpívala a tančila. S kapelou totiž udržuje styk a dokonce napsala scénář k jejich novému videu.

V říjnu se chystá vydání nového videoklipu kapely Hands Of Time, ke kterému napsala Amanda scénář, a je možné, že Knox už bude v tu dobu na svobodě. Na začátku října má totiž soud vydat verdikt, jestli je Amanda vinna, či zůstane ve vězení dalších 22 let. V ženské věznici, kde teď pobývá, proběhl koncert její oblíbené kapely, během něhož tančila a zpívala ostošest.

Knox údajně v roce 2007 zavraždila svou bývalou kamarádku spolubydlící Meredith Kercher (†21), kterou našli polonahou s podříznutým krkem v bytě, kde bydlela s Amandou.

Soud poslal Knox za vraždu do vězení na 26 let, její někdejší milenec Raffaele Sollecito dostal za podíl na vraždě o rok méně. Vinu Knox zpochybňovala už americká média, podle nichž pro její odsouzení neexistoval dostatek důkazů. Obhajoba teď přišla s pochybnostmi ohledně testů DNA, které k odsouzení vedly.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi