Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vražedkyně Knox: U soudu sexy se vzrušenými bradavkami

Autor: INT, pf - 
7. září 2011
10:50

Snad nejznámější americká vražedkyně Amanda Knox (24), která si odpykává trest 26 let za vraždu spolubydlící, zvolila u soudu novou taktiku! Jindy usedlá dívka přišla ke stání v blyštivé blůze, pod níž se jí jasně rýsovaly bradavky! Tolik sebevědomí jí dodala naděje, že ji odvolací soud nakonec zprostí viny.

Tým právníků mladé vražedkyně se snaží dokázat, že vyšetřovatelé zmařili vyšetřování případu, když špatně zacházeli s důkazy. Na ty lidé ze skupiny vedené forenzní expertkou Patrizii Stefanoni údajně sahali bez rukavic a pinzet, což nařizují vnitřní policejní předpisy.

Vyšetřovatelé to ale popírají. Sama Stefanoni trvá na tom, že u všech stopy DNA Amandy Knox a spoluobviněného Raffaela Sollecito proběhla řádná identifikace.

Celý případ v říjnu 2008 vyvolal obrovskou pozornost nejen v USA. Britku Meredith Kercher (†21) v listopadu 2007 našli polonahou s podříznutým krkem v bytě, v němž žila právě spolu s Amandou Knox, která stejně jako její oběť studovala v italském městě Perugia, kam za vzděláním míří stovky mladých lidí.

Soud poslal Knox za vraždu do vězení na 26 let, její někdejší milenec Raffaele Sollecito dostal za podíl na vraždě o rok méně. Vinu Knox zpochybňovala také americká média, podle nichž pro její odsouzení neexistoval dostatek důkazů.

kterej ( 9. září 2011 12:34 )

já ji mocinky lovískuju

husqarnowicz ( 9. září 2011 05:21 )

No, má je fakt pěkný. Tak je ukazuje, kde může. Až ji propustěj z báně, nebudou jí už k ničemu.

kterej ( 8. září 2011 10:49 )

JE NÁDHERNÁ

azorek ( 7. září 2011 23:33 )

Holt mají v usa krymu zimu,no .Na první pohled vypadá fakt docela dobře,ale těm vočím co koukají odspoda vzhůru bych určitě nevěřil.Jak to říkal pan Hrušínský ve Třech veteránech-"Andělská mrcha" . Ta bachařka je fakt exot,klidně by si mohli vyměnit role!!!

pepazdp ( 7. září 2011 20:01 )

blbe

Zobrazit celou diskusi