Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Exšéf parlamentu Kollár má 16. dítě. A nemusí být poslední. Chlapečka porodila fitness modelka

Autor: ver - 
22. listopadu 2023
16:00

Bývalému předsedovi slovenského parlamentu a miliardáři Borisu Kollárovi se narodilo šestnácté dítě. Jeho matkou je o třicet tři let mladší fitness modelka Vanessa Hrubovčáková z východního Slovenska. Na sociálních sítích to na Kollára prozradila jeho expartnerka, se kterou má další dvě děti, Barbora Richterová. Podle tamních médií ale může jít už o sedmnácté dítě, jež politik zplodil. 

O dalším přírůstku do rodiny osmapadesátiletého politika a podnikatele jako první na sociálních sítích informovala Kollárova expartnerka Richterová, se kterou má miliardář dvě děti. „Rok 2023 byl pro Borise Kollára plodný,“ napsala Richterová.

Čtyřiatřicetiletá Richterová letos Kollára obvinila z toho, že ji v roce 2012 uhodil v jeho vile v Miami. „Dostala pár facek, ale nikdo ji nemusel ošetřovat,“ okomentoval Kollár incident s tím, že Richterová ohrožovala jejich společné dítě. „Hodila ho do vzdálenosti asi pět metrů, mohla ho zabít. Byl jsem v šoku, v zatemnění mysli,“ dodal. Kolem události následně na Slovensku vypukla aféra. 

Informaci o dalším potomkovi následně potvrdila i babička nově narozeného dítěte z matčiny strany Silvia Šatníková. „Ano, jsem hrdá babička a na Borise nedám dopustit. Je to jeden z mála lidí, který je normální, milý a dobrý člověk,“ uvedla.

Podle týdeníku Plus 7 dní má jít už o Kollárovo 16. dítě. Předchozího potomka mu porodila letos v červenci osmadvacetiletá Laura Vizváryová. Média tehdy psala, že Kollár má třináct dětí s jedenácti ženami. Richterová ale hovoří o dalším dítěti, jehož otcem je podle ní její expartner. Letos ho měla porodit Nikola Bobková. Nově narozený chlapeček by tak byl již sedmnáctým dítětem politika. 

Nucená interrupce?

Letos v září se přihlásila jednadvacetiletá Ema Ferusová, která tvrdila, že ji Kollár dvakrát přinutil jít na interrupci, protože s ním čekala dítě. Na jedné z nich pak byla den předtím, než Kollár, jakožto druhý nejvyšší ústavní činitel země, vítal na Slovensku papeže Františka. Ferusová zveřejnila video, na kterém ukázala snímek obrazovky s bankovní transakcí, která má dokazovat, že za interrupce platil právě Kollár. 

Podnikatel označil aféru s Richterovou i zveřejnění videa Ferusovou za diskreditační kampaň, která má za cíl poškodit jeho hnutí Jsme rodina před letošními předčasnými parlamentními volbami. To se letos do parlamentu nakonec nedostalo a ve volbách získalo jen 2,21 procenta hlasů.

Kollár vstoupil do politiky v roce 2015 a založil hnutí Sme rodina – Boris Kollár. V roce 2016, kdy se jeho strana poprvé dostala do parlamentu, kolem miliardáře propukla další aféra. Podle zveřejněných kopií údajných dokumentů kontrarozvědky z roku 1990 se totiž Kollár podílel na dovozu asi šesti kilogramů heroinu do tehdejšího Československa.

Video  Čaputová na Národní třídě  - ČTK
Video se připravuje ...

Lomikel ( 23. listopadu 2023 20:23 )

Pecunia non olet... 😁

Lomikel ( 23. listopadu 2023 20:21 )

pokud jste mladá a pohledná, nechte se od něj obšťastnit a udělat dítě.
Obdržíte vlastní byt a zaručené alíky, jako ty ostatní poněkud frivolní dámy.
A to se vyplatí... 😁

illenne ( 23. listopadu 2023 14:31 )

Kolik dětí má Boris Kollár dětí neřeším, jen vím, že všechny své partnerky zajistil velmi dobře, zvláště, co se bydlení týče. Bývalá partnerka Borise Kollára neustále pomlouvá na sociálních sítích.

zuzakirsch ( 23. listopadu 2023 00:49 )

Která sociopatka si udělá dítě s dědou, který má 10+ dětí??

Lomikel ( 22. listopadu 2023 23:34 )

když on ten Kollár je původním povoláním inseminátor a v náplni práce měl oplodňovat krávy v družstevních kravínech....
A teď když je v parlamentu tak se mu po té práci stýská.
A tak provádí inseminaci dál, ovšem pouze jako hobby a jen ve svém volném čase...

Zobrazit celou diskusi