Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Premiér Johnson se raduje. Manželka Carrie mu porodila dceru

Aktualizováno -
9. prosince 2021
11:36
Autor: Darina Jíchová - 
9. prosince 2021
11:23

Manželka britského premiéra Borise Johnsona (57) Carrie porodila druhé dítě, potomstvo ministerského předsedy se tak rozrostlo na sedm dětí. Po ročním synovi Wilfredovi třiatřicetiletá Johnsonová má holčičku, informovala stanice Sky News.

„Premiér a paní Johnsonová s radostí oznamují narození zdravé holčičky. Narodila se dnes v londýnské nemocnici,“ oznámila Johnsonova mluvčí. „Matka i dcera jsou v pořádku. Manželé by rádi poděkovali skvělému porodnickému týmu britského zdravotnického systému NHS za jejich péči a podporu,“ dodala.

Johnsonová těhotenství oznámila letos v červenci, zároveň dodala i smutnou zprávu o tom, že počátkem roku potratila. „Cítím se na jednu stranu požehnaně, na druhou stranu jsem uzlíček nervů a obav,“ svěřila se Johnsonová. Manželům se loni v dubnu, poté co Johnson prodělal těžký covid-19, narodil syn Wilfred, letos v květnu se brali. Svatba byla překvapivá, očekávalo se, že k ní dojde až v roce 2022.

Johnson a jeho děti

Premiér teprve letos přiznal, že má šest, nyní sedm, dětí, dlouho se jen spekulovalo, kolik jich ve skutečnosti je. Čtyři potomky pocházejí  z druhého manželství s právničkou Marinou Wheelerovou, mají spolu dva syny a dvě dcery: Laru Lettice, Mila Arthura, Cassiu Peaches a Theodora Apolla. Další dceru pak zplodil během románku s Helen Macintyreovou. Se současnou manželkou mají děti dvě.

Video  Prymula v Blesku: Epidemiolog poradil čtenářům s vakcínami a školy by před Vánoci zavřel  - Pavlína Horáková, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi